Ξέσπασε η Μαύρη Θύελλα – Κέρδισε με 4-0 τον Ολυμπιακό Β - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ξέσπασε η Μαύρη Θύελλα – Κέρδισε με 4-0 τον Ολυμπιακό Β

Ξέσπασε η Μαύρη Θύελλα – Κέρδισε με 4-0 τον Ολυμπιακό Β

Share This

 



Χτίζει σερί η Καλαμάτα με δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια . Μετά τον Ηρόδοτο οι παίκτες του Γκεοργκιόφσκι κατόρθωσαν να πάρουν εμφατική νίκη επί του Ολυμπιακού Β΄ με σκορ 4-0. Το θετικό πέραν του προφανούς, δηλαδή του αποτελέσματος, πως οι παίκτες της Καλαμάτας συνδύασαν τη νίκη αυτή με καλή εμφάνιση.

Το πρώτο γκολ ήρθε στο 37ο λεπτό μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Τάτος και αρχικά απομάκρυνε ο Στουρνάρας, η μπάλα βρήκε στον Λιποράσε που σούταρε και τη στιγμή εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Χρήστος Ρόβας κάνοντας με γυριστή κεφαλιά το 1-0, αφού πρώτα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και μετά το δρόμο για τα δίχτυα.

Αυτό ήταν το σκορ ημιχρόνου

Στο 59′, σέντρα Βασιλόγιαννη έπιασε με το κεφάλι ο Αρναρέλλης, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού κατάφεραν να αποκακρύνουν όμως εκεί βρήκαν τον Τάτο που περίμενε τι στιγμή για να κάνει το 2-0.

Στο 63ο λεπτό έγινε το 3-0, με σκόρερ τον Ανδρέα Τάτο, με πλασέ

Στο 85ο λεπτό του αγώνα η Καλαμάτα έφθασε στο 4-0, με σκόρερ τον Γιάννη Πασά,  με κοντινή κεφαλιά, να γράφει το τελικό σκορ του αγώνα

Καλαμάτα (Γκεοργκιόσκι): Ταϊρης, Ασίγκμπα (54′ Μοζέρ), Λουπάνο, Μπαξεβάνος, Λιποράσε, Ματέους Αλβες, Καραγκούνης, Τάτος (82′ Πασάς), Βασιλόγιαννης (82′ Δρούγας), Αρναρέλλης (65′ Κωνσταντινόπουλος), Ρόβας (82′ Λούκατσικ)

Ολυμπιακός Β (Οκκάς): Στουρνάρας, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (75′ Σαπουντζής), Τσέλιος (60′ Τσέλιος), Αποστολόπουλος (75′ Κεραμιδάς), Νίκολιτς, Μαυρουδής (60′ Σουρλής), Κωστή, Χρυσόπουλος, Βλαχομήτρος, Πινακάς (82′ Συρμής).

ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Athens Kallithea-Προοδευτική 1-0
(23′ Κυνηγόπουλος)

Ηλιούπολη-ΑΕΚ Β 3-1
(24′ αυτ. Λάτσι, 66’/71′ Τριανταφυλλάκος – 20′ Χριστόπουλος)

Καλαμάτα-Ολυμπιακός Β 4-0
(1′ Ρόβας, 2’/63′ Τάτος, 85′ Πασάς)

Κυριακή, 2 Απριλίου 2023

Απόλλων Σμύρνης-Ηρόδοτος
Επισκοπή-Παναχαϊκή
ΠΑΟ Ρουφ-ΟΦ Ιεράπετρας

Δευτέρα, 3 Απριλίου 2023

Αιγάλεω-Κηφισιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages