Εορταστική άνοδος για Μιλτιάδη Πύργου στη Γ’ Εθνική! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εορταστική άνοδος για Μιλτιάδη Πύργου  στη Γ’ Εθνική!

Εορταστική άνοδος για Μιλτιάδη Πύργου στη Γ’ Εθνική!

Share This

 


Με την παρακαταθήκη που είχε χτίσει από τις προηγούμενες εβδομάδες με τη 2η θέση και +3 βαθμούς από τον Παλληξουριακό, ο Μιλτιάδης είχε περιθώριο ήττας με μέχρι 3 γκολ διαφορά στο σημερινό του παιχνίδι στην Κεφαλλονιά.

Η 7η και τελευταία αναμέτρηση για τον 5ο Όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική έμελλε να ξεκινήσει σαν θρίλερ, αλλά να καταλήξει σε θρίαμβο των πρωταθλητών Μεσσηνίας που αφήνουν το τοπικό πρωτάθλημα και του χρόνου θα αγωνίζονται στην 3η τη τάξει εθνική κατηγορία ποδοσφαίρου.

Ο Παλληξουριακός βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 με διαδοχικά γκολ στο 30’ και στο 35’.

Όμως ο Μιλτιάδης ήταν αποφασισμένος να μην αφήσει κανέναν να του χαλάσει το πάρτι!

Η ομάδα του τριφυλιακού Πύργου ευτύχησε να μειώσει στο 39’ με αυτογκόλ, ενώ ελάχιστα πριν την εκπνοή του ημιχρόνου ο Σαραντόπουλος ισοφάρισε σε 2-2.

Το παιχνίδι όμως επεφύλασσε μερικές ακόμη στιγμές αγωνίας, καθώς οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν και πάλι, όμως ο Κωνσταντακόπουλος έβαλε τη δική του σφραγίδα στην άνοδο, αποκρούοντας το πέναλτι και κρατώντας το 2-2.

Από εκεί και πέρα όλα έγιναν εύκολα για το μεσσηνιακό συγκρότημα, το οποίο απέδειξε την ανωτερότητά του παίρνοντας και μια μεγάλη νίκη με 2-4, χάρις στα γκολ που σημείωσαν στο 10λεπτο του β’ μέρους ο Αθαναόπουλος και στο 65’ ο Καντούτσης.

Άνοδος και για Παναρκαδικό, Πανγυθεατικό από τον 5ο Όμιλο
Όλα τα σημερινά αποτελέσματα του Ομίλου ήταν:
Ατρόμητος Πατρών Ξενοφών Κρεστένων 4-2, Θύελλα Αμπελοκήπων–Πανγυθεατικός 1-3 και Παλληξουριακός-Μιλτιάδης 2-4, ενώ ρεπό είχε ο Παναρκαδικός.

Μαζί με τον Μιλτιάδη ανέβηκαν ακόμη από τον 5ο Όμιλο ο Παναρκαδικός που πήρε με άνεση την πρωτιά και ο Πανγυθεατικός, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τη Ζάκυνθο.

Η τελική βαθμολογία
1.Παναρκαδικός (13-3) 16
2.Μιλτιάδης (15-7) 12
3.Πανγυθεατικός (11-4) 11
4.Παλληξουριακός (8-10) 6
5. Ατρόμητος Π. (8-11) 6
6. Ξενοφών (6-15) 4

7.Θύελλα (6-15) 4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages