147 ασθενείς έχουν νοσηλευθεί μέχρι σήμερα στην κλινικής COVID του Νοσοκομείου Καλαμάτας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

147 ασθενείς έχουν νοσηλευθεί μέχρι σήμερα στην κλινικής COVID του Νοσοκομείου Καλαμάτας

147 ασθενείς έχουν νοσηλευθεί μέχρι σήμερα στην κλινικής COVID του Νοσοκομείου Καλαμάτας

Share This

 


Απολογισμός σχετικά με τη λειτουργία της κλινικής COVID

Σήμερα Τρίτη 22/12/2020 στο Αμφιθέατρο της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας έγινε αποτίμηση της κατάστασης αλλά και ενημέρωση, από τους υπηρετούντες ιατρούς της κλινικής COVID,  στο υπόλοιπο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για τη νέα και άγνωστη αυτή νόσο, μέσω της παρουσίασης περιστατικών που νοσηλεύτηκαν στην κλινική COVID του Νοσοκομείου, εξετάζοντας την πορεία της νόσου αλλά και την έκβασή τους.

Συνολικά από τις 2/9/2020 έως και σήμερα έχουν νοσηλευθεί 147 ασθενείς, ευρέως ηλικιακού φάσματος με ή χωρίς συνοδά νοσήματα με ποσοστό αποθεραπείας που αγγίζει το 98 %.

Παράλληλα υπήρξε συζήτηση μεταξύ των ιατρών για τις ιδιαιτερότητες της κλινικής COVID, με έμφαση στην ανάγκη για εξατομίκευση της θεραπευτικής αντιμετώπισης.

Καθολικό συμπέρασμα των συμμετεχόντων είναι πως, παρά την παρούσα μείωση των κρουσμάτων και των νοσηλευομένων, κρίνεται απολύτως αναγκαία η συνέχιση της τήρησης των μέτρων.

«Η νόσος συνεχίζει να μας απειλεί ως μία επικίνδυνη για την υγεία του πληθυσμού συνθήκη, μην κάνοντας διακρίσεις βάσει ηλικίας και υποκείμενων νοσημάτων.» Επισημαίνει στην ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages