Οικίσκοι isobox παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Οικίσκοι isobox παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης

Οικίσκοι isobox παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης

Share This

 


Οικίσκοι τύπου isobox παραδόθηκαν την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου, από την Π.Ε. Μεσσηνίας  στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης.

Αρχικά ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος παρέδωσαν στη Δ/ντρια του Κ.Υ. Μεσσήνης κ. Ρούση τον εν λόγω οικίσκο, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από την ΠΕ Μεσσηνίας, παρουσία και του δημάρχου Μεσσήνης Γεωργίου Αθανασόπουλου.

Στη συνέχεια ο κ. Αναστασόπουλος παρουσία και των θεματικών αντιπεριφερειαρχών κου Καπέλιου και κας Καλογεροπούλου, παρέδωσε στην διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη ένα οικίσκο, δίχωρο,  τύπου isobox, ο οποίος χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια.

Οι οικίσκοι διατέθηκαν για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας και προκειμένου να  αντιμετωπιστούν  οι συνέπειες  του κορονοϊού COVID-19. Η παράδοση των οικίσκων εντάσσεται στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας, για την ενίσχυση των δημοσίων δομών υγείας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην συνολική προσπάθεια όλων μας, για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού, τόνισε χαρακτηριστικά ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages