ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ νέος δρόμος μετά την κατεδάφιση κτίσματος έναντι της Ανάστασης στην παραλία Καλαμάτας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ νέος δρόμος μετά την κατεδάφιση κτίσματος έναντι της Ανάστασης στην παραλία Καλαμάτας

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ νέος δρόμος μετά την κατεδάφιση κτίσματος έναντι της Ανάστασης στην παραλία Καλαμάτας

Share This

 


Ξεκίνησε  η κατεδάφιση τμήματος καταστήματος στη Ναυαρίνου έναντι του ναού της Αναστάσεως. Με την αυθαίρετη προσθήκη που κατεδαφίστηκε, θα ανοίξει επιτέλους το στενό δρομάκι της οδού Γεωργίου Φτέρη, αφού θα γίνει έτσι διαπλάτυνση του δρόμου και θα αποδοθεί στους πολίτες ένας κανονικός δρόμος διπλής κατεύθυνσης, συνολικού πλάτους 6,5 μέτρων.

Οι εργασίες από τον Δήμο Καλαμάτας ξεκίνησαν σήμερα και θα συνεχιστούν και αύριο, ενώ όπως μάς ενημέρωσε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος, θα κατασκευαστεί και πεζοδρόμιο επί της οδού Γεωργίου Φτέρη, που μέχρι σήμερα ήταν ένας στενός δρόμος χωρίς καμία ασφάλεια για τους πεζούς, και με προβληματική κυκλοφορία οχημάτων, που δυσχέραινε η στενότητα του δρόμου.

Ο κοινόχρηστος χώρος που βρίσκεται ακριβώς πίσω θα ασφαλτοστρωθεί, ενώ επί της Ναυαρίνου θα διαμορφωθεί το πεζοδρόμιο κατάλληλα και θα περιλαμβάνει και θέσεις για ΑμεΑ. Μετά τις παρεμβάσεις αυτές θα διεξάγεται με ασφάλεια η κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στο συγκεκριμένο δρόμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages