Καρδαμύλη: Τo 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ επιστρέφει ανανεωμένο - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Καρδαμύλη: Τo 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ επιστρέφει ανανεωμένο

Καρδαμύλη: Τo 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ επιστρέφει ανανεωμένο

Share This


 Τo 9ο Kardamili International Jazz festival επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ, από τις 19 έως τις 28 Μαΐου , στην Καρδαμύλη της Δυτικής Μάνης, με μια συναρπαστική διοργάνωση γεμάτη μουσική, τέχνη παράλληλες δράσεις και εκπλήξεις για όλους.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το #KardamiliInternationalJazzfestival φιλοξενεί μουσικούς, μπάντες και καλλιτέχνες από την Ευρώπη και την Αμερική. Τιμώντας τη μουσική, τις τέχνες παρουσιάζοντας ό,τι πιο φρέσκο, σύγχρονο και διαχρονικό έχει να επιδείξει. Το μαγευτικό τοπίο της Καρδαμύλης και των γύρω χωριών, μαζί με τους κατοίκους, αγκαλιάζουν κάθε χρόνο με ιδιαίτερη χαρά και προσμονή αυτή την μεγάλη γιορτή της μουσικής, της κουλτούρας και της παράδοσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Φεστιβάλ: https://kardamilijazzfestival.com/

Τοποθεσία
Η Καρδαμύλη είναι ένα μικρό γοητευτικό χωριό με περίπου 400 κατοίκους, που βρίσκεται στη Μάνη νότια της Καλαμάτας στην Πελοπόννησο, Ελλάδα.

Ιστορία
Το πρώτο φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το 2014 που διοργάνωσαν το Sarpsborg Jazzclub και ο Παναγιώτης Κατσουλέας. Οι μουσικοί ήταν κυρίως Νορβηγοί και Έλληνες. Σήμερα, το φεστιβάλ έχει γίνει Διεθνές και μουσικοί προέρχονται από πολλές διαφορετικές χώρες, όπως και το κοινό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages