Ο Γολγοθάς των φορολογουμένων δεν έχει τέλος... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Γολγοθάς των φορολογουμένων δεν έχει τέλος...

Ο Γολγοθάς των φορολογουμένων δεν έχει τέλος...

Share This
Έως τις 20 Ιανουαρίου έχουν χρόνο οι φορολογούμενοι να ρυθμίσουν εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις του 2011, ενώ τέλη κυκλοφορίας έχουν πάρει παράταση μέχρι τις 13 Ιανουαρίου.
Το ημερολόγιο
-Τα τέλη κυκλοφορίας. Το υπουργείο Οικονομικών έχει δώσει παράταση έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου για την προμήθεια των ειδικών σημάτων τελών κυκλοφορίας, καθώς και για την κατάθεση των πινακίδων κυκλοφορίας.
-Εισφορές και δηλώσεις. Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου λήγει η προθεσμία υποβολής όλων των δηλώσεων καθώς και της καταβολής φόρων, εισφορών, τελών και βεβαιωμένων χρεών καθώς και των δηλώσεων του άρθρου 18 του ν.4002/2011 που έληγαν στις 30 Δεκεμβρίου 2011.
-Οι διορθώσεις για το «χαράτσι». Επίσης, έως τις 20 Ιανουαρίου θα κληθούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις για διόρθωση στον αρμόδιο δήμο όσοι πολίτες έχουν εντοπίσει λάθη στα στοιχεία υπολογισμού του τέλους ακινήτων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για τη διόρθωση των λαθών στην επιφάνεια, την παλαιότητα ή την τιμή ζώνης του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου.
Μάλιστα, εντός του Ιανουαρίου θα πρέπει να πληρωθεί η δεύτερη δόση του τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ. Σε πολλούς φορολογούμενους έχει ήδη φθάσει ο λογαριασμός του ηλεκτρικού ρεύματος στον οποίο περιλαμβάνεται δεύτερη δόση για το «χαράτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages