"Ο υποψήφιος Πρωθυπουργός έχει πολύ σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθεί" - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

"Ο υποψήφιος Πρωθυπουργός έχει πολύ σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθεί"

"Ο υποψήφιος Πρωθυπουργός έχει πολύ σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθεί"

Share This
Με πολιτικό περιεχόμενο η σημερινή παρέμβαση Τατούλη, με τον Περιφερειάρχη στα... καρφιά του προς τους δημάρχους, να υπερασπίζεται το ρόλο του Αντώνη Σαμαρά. Μάλιστα τον χαρακτήρισε υποψήφιο Πρωθυπουργό και προασπίστηκε την παρουσία του στα κορυφαία ζητήματα του τόπου και όχι στην εμπλοκή του με.... κραυγές αγωνίας να αναλάβει ο κ. Σαμαράς πρωτοβουλία για τα σκουπίδια.
«Ο υποψήφιος Πρωθυπουργός έχει πολύ σοβαρά προβλήματα για να ασχοληθεί, έχει τα μεγάλα εθνικά ζητήματα και το διακύβευμα της χώρας μας. Τέτοιες κραυγές(σ.σ. από την πλευρά των δημάρχων) κάνουν και πάνω απ' όλα κάνουν πιο επιφυλακτικούς τους πολίτες απέναντι στο πολιτικό σύστημα».
Πέραν των υπολοίπων ο κ. Τατούλης... έριξε βέλη για την όλη κατάσταση στο πολιτικό σκηνικό και τα όσα συμβαίνουν στην κυβέρνηση Παπαδήμου «...είναι ανεπίτρεπτο σήμερα να παραιτούνται υπουργοί για να γίνουν υποψήφιοι Πρόεδροι στα κόμματά τους, είναι ανεπίτρεπτο σήμερα να φεύγουν υπουργοί από κρίσιμα υπουργεία και να μεταφέρονται σε... άλλα. Αυτά τα πράγματα τα βλέπουν οι πολίτες και αυξάνεται ο θυμός και η επιφυλακτικότητά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages