Μήνυμα ελπίδας και ανάπτυξης από τη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μήνυμα ελπίδας και ανάπτυξης από τη Μεσσηνία

Μήνυμα ελπίδας και ανάπτυξης από τη Μεσσηνία

Share This
Την είχε ανάγκη αυτήν την υποδοχή ο Αντώνης Σαμαράς και οι Μεσσήνιοι τον υποδέχθηκαν ως Πρωθυπουργό. Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μεσσηνία, με σημειολογικό ενδιαφέρον η επίσκεψη του Προέδρου της Ν.Δ. Ο ίδιος έδωσε το σύνθημα της ανάπτυξης και σημείωσε πως αγωνίζεται για αυτό, προκειμένου να αντιστραφεί το υφεσιακό κλίμα. Με ανθρώπινο τόνο απευθύνθηκε όπως πάντα στους Μεσσήνιους μιλώντας από καρδιάς και σημειώνοντας «δεν ξέρετε πόσο μου έλειψε η Μεσσηνία...»
Στον χαιρετισμό του χαρακτήρισε τις εκδηλώσεις ενθουσιασμού «ένεση αισιοδοξίας, τόνωσης στο ηθικό όλων των Ελλήνων, που μπορούν να δουν έργα που πραγματώνονται για συγκεκριμένους στόχους» το εγκαινιαζόμενο έργο.
Στις δύσκολες ώρες που περνά η πατρίδα μας, σημείωσε ο κ. Σαμαράς, ο νους μας πρέπει να είναι στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν και δοκιμάζονται σήμερα, στους ανέργους και στους συνταξιούχους, γιατί «είμαστε η λαϊκή παράταξη που πιστεύει πραγματικά στην ανάπτυξη και του τελευταίου Έλληνα».
Ο υπουργός Υποδομών, από την πλευρά του, χαρακτήρισε σημαντική την ημέρα γιατί με τη θεμελίωση του έργου εξασφαλίζεται η κατασκευή του περιμετρικού της Καλαμάτας ενός πολύ κρίσιμου έργου και με αυτό ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος του Μοριά, που ουσιαστικά δίνει απάντηση και λύση στις μεταφορικές ανάγκες της Πελοποννήσου.
Θερμός ο χαιρετισμός του προς τον πρόεδρο της ΝΔ, από τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, που ανέφερε ότι πρόκειται για «ηγέτη που ενσαρκώνει την αισιοδοξία και την ελπίδα του έθνους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages