Εκπαιδευτικοί και μαθητές Β/θμιας Εκπ/σης από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν σε Προγράμματα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εκπαιδευτικοί και μαθητές Β/θμιας Εκπ/σης από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν σε Προγράμματα

Εκπαιδευτικοί και μαθητές Β/θμιας Εκπ/σης από όλη την Ελλάδα συμμετέχουν σε Προγράμματα

Share This
Ξεκίνησαν οι επισκέψεις εκπαιδευτικών Β/θμιας Εκπ/σης με τους μαθητές τους από όλη την Ελλάδα στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, από τις 05 Μαρτίου και μέχρι τις 30 Απριλίου 2012 το ΚΠΕ θα υποδεχθεί 38 εκπαιδευτικούς και 354 μαθητές Β/θμιας Εκπ/σης. Σκοπός των επισκέψεων στο ΚΠΕ Καλαμάτας είναι η πρακτική εξάσκηση των εκπαιδευτικών μέσω βιωματικών εργαστηρίων και για το λόγο αυτό συνοδεύονται από τις περιβαλλοντικές ομάδες μαθητών του σχολείου που υπηρετούν.
Τα έξοδα διαμονής και διατροφής των εκπαιδευτικών και των μαθητών τους που συμμετέχουν στα διήμερα προγράμματα του ΚΠΕ καλύπτονται μέσω της Πράξης «Δράσεις Δια Βίου Μάθησης για το Περιβάλλον και την Αειφορία», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-Ε.Κ.Τ.) και Εθνικών Πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages