Ο Δ. Σαμπαζιώτης για το εκλογικό αποτέλεσμα - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δ. Σαμπαζιώτης για το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Δ. Σαμπαζιώτης για το εκλογικό αποτέλεσμα

Share This
"Το προχθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη βαθιά απογοήτευση και οργή του Ελληνικού Λαού για όσα διαδραματίστηκαν στη χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Παράλληλα, αποτελεί αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, τις παθογένειες του οποίου η χώρα κλήθηκε να πληρώσει. Στην αυγή μια νέας εποχής, η Νέα Μεταπολίτευση έχει αρχίσει και όλα πρέπει να αλλάξουν.

Η Νέα Δημοκρατία έδωσε έναν αγώνα δύσκολο για να πείσει μια κοινωνία οργισμένη από την οικονομική κρίση ότι έχει σχέδιο και όραμα για το αύριο. Τελικά επικράτησε η συναισθηματική ψήφος.
Τούτη την ώρα θα πρέπει να αποφευχθούν τα χειρότερα και να μη μπει σε δοκιμασία η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας.
Με αίσθημα ευθύνης, ως πρώτο κόμμα, η Νέα Δημοκρατία θα εξαντλήσει τις δυνατότητες για να υπάρξει κυβερνητική λύση εθνικής συνεννόησης που θα εξασφαλίσει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό και τους όρους της οικονομικής ανάκαμψης.
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους πολίτες που δεν παρασύρθηκαν από τους κήρυκες των εύκολων λύσεων και ψήφισαν τη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα όλους όσοι στήριξαν την υποψηφιότητά μου σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία τόσο για τη Χώρα όσο και για την παράταξη. Ευχαριστώ όλους όσοι επιβράβευσαν την αταλάντευτη κομματική μου πορεία και αγωνιστικότητα και με τίμησαν για μια ακόμη φορά με την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ επίσης και όσους, αν και δεν με ψήφισαν, είχαν ένα καλό λόγο να πουν για μένα και μάλιστα δημόσια.
Να είστε σίγουροι ότι αντλώντας κουράγιο και δύναμη από εσάς θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για το μέλλον που όλοι θέλουμε και που μας αξίζει, σήμερα δεν τελειώσαμε αντίθετα μόλις αρχίζουμε. Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να επαναφέρουμε τη Μεσσηνία μας στο δρόμο του μέλλοντος. Όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages