Φόβος και τρόμος στο πολιτικό σύστημα απο τις δημοσκοπήσεις - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Φόβος και τρόμος στο πολιτικό σύστημα απο τις δημοσκοπήσεις

Φόβος και τρόμος στο πολιτικό σύστημα απο τις δημοσκοπήσεις

Share This
Φόβος και τρόμος στα δύο «μεγάλα» κόμματα, ιδιαίτερα στο ΠΑΣΟΚ, αφού ορισμένες δημοσκοπήσεις φέρνουν το ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερο κόμμα, με 16%, το ΠΑΣΟΚ με 14% και η Ν.Δ με 26%.
Η εξέλιξη αυτή προβληματίζει τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και στρέφονται προς την Ν.Δ, προκειμένου να Κυβερνηθεί ο τόπος. Είναι η μόνη διέξοδος για όσους πιστεύουν πως τα υπόλοιπα κόμματα δεν έχουν Κυβερνητική προοπτική και ο κίνδυνος Ακυβερνησίας είναι ορατός.
Αλλωστε, η πιθανότητα ΔΕΥΤΕΡΩΝ εκλογών, αμέσως μετά τις τωρινές εκλογές, συνδέονται άμεσα και το ποσοστό που θα πάρει η Ν.Δ.
Ενα ποσοστό κάτω του 25%, θα είναι απαγορευτικό για τη Ν.Δ, αφού θα υπάρξουν «τριβές» στο εσωτερικό της και θα κόψει τα «φτερά» πολλών νεοδημοκρατών .
Αξίζει να σημειωθεί πως το 2009, ο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, τις δύο τελευταίες ημέρες πριν τις εκλογές, είχε κερδίσει 5% σε βάρος της Ν.Δ.
Το ποσοστό αυτό ήταν νεοδημοκράτες που είχαν φοβηθεί πως αν δεν υπήρχε Κυβέρνηση την επόμενη μέρα θα υπήρχε ΕΘΝΙΚΟ πρόβλημα.
Αλλωστε, θυμίζουμε πως το 2009, ο Κ. Καρμανλής πήγε σε πρόωρες εκλογές, επικαλούμενος ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ.
Τον λόγο αυτό είχε επιβεβαιώσει και ο τότε… δεύτερος στην ουσιαστική Κυβερνητική Ιεραρχία, ο Γιώργος Σουφλιάς.
Τώρα οι συνθήκες, έχουν αλλάξει. Στη θέση των νεοδημοκρατών εκείνων, (που έδωσαν τη διαφορά της τελευταίας στιγμής υπέρ του ΠΑΣΟΚ), βρίσκονται οι πασόκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages