Κίνηση Καραμπάτου για εκτόνωση και λύση στο Επιμελητήριο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κίνηση Καραμπάτου για εκτόνωση και λύση στο Επιμελητήριο

Κίνηση Καραμπάτου για εκτόνωση και λύση στο Επιμελητήριο

Share This
Από χθες στο τέλος της Θυελλώδους συνεδρίασης του επιμελητηρίου Μεσσηνίας ο πρώην πρόεδρος Γ.Καραμπατος μπροστά στο αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί παίρνοντας τον λόγo αναγνώρισε τις ευθύνες του και ανέφερε ότι θα κάνει τα πάντα για συναίνεση προκειμένου να διασφαλιστεί ο θεσμός και οι επαγγελματίες.
Οι φωνές και από τον δικό του τον συνδυασμό ως προς αυτήν την κατεύθυνση είναι μεγάλες και ιδιαίτερα εχθές ο Ν. Κυριακόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά «διαλύστε το και πάμε όλοι μαζί για το καλό του τόπο» ενώ ο πρόεδρος της ΕΤΑΠ Παύλος Κρανιώτης έθεσε την παραίτηση του προκειμένου να βρεθεί λύση για το καλό του Θεσμού και των επαγγελματιών.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Γ.Καραμπάτος στην φήμη ότι έπαιρνε αυτός 4000€ παρέθεσε τον ισολογισμό της ΕΤΑΠ όπου στον κωδικό αμοιβές ΔΣ φαίνεται να έπαιρνε 1520€ ενώ σήμερα προχώρησε σε διαβουλεύσεις με τους υπόλοιπους συνδυασμούς προκειμένου να βρεθεί λύση για το κοινό συμφέρον όπως χαρακτηριστικά ανέφερε επικοινωνία που είχαμε αφού αναγνωρίζει και ο ίδιος ότι έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages