Στημένη υπόθεση η επιταγή της ΑΤΕ !! - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στημένη υπόθεση η επιταγή της ΑΤΕ !!

Στημένη υπόθεση η επιταγή της ΑΤΕ !!

Share This
Δριμύ κατηγορώ σήμερα από τον απερχόμενο Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, για την στάση του καταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας της Καλαμάτας, που είχε σαν συνέπεια να μην πληρωθεί ποσό σε επιταγή, που είχε δοθεί σε πελάτη της οργάνωσης κι αυτή στην συνέχεια να «σφραγιστεί».
Τα χρήματα υπήρχαν και από την ΕΑΣ ζητήθηκε να γίνει μεταφορά από άλλο λογαριασμό για να πληρωθεί ο ελαιοτριβέας, για το ελαιόλαδο που είχε παραδώσει στην Ένωση. Μάλιστα όπως προβλέπεται εξουσιοδοτημένοι ήταν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά η Τράπεζα περίμενε το... νέο Δ.Σ. (που πάντως δεν έχει αρμοδιότητα για τις πληρωμές).
Ο Βασίλης Κοζομπόλης σήμερα μίλησε για όλο αυτό το ζήτημα και επιφυλάχθηκε να τεθεί προς το Διοικητικό Συμβούλιο, η Ένωση να ασκήσει ένδικα μέσα προς την τράπεζα, που να αναφέρονται στην δυσφήμιση που υπέστη η οργάνωση από τη μη κάλυψη του ποσού, που ανερχόταν στα 1.700 ευρώ. Ο απερχόμενος Πρόεδρος τέλος όσον αφορά την επιταγή εξέφρασε την εκτίμηση πως επρόκειτο για «στημένη υπόθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages