Ανοιχτό το ενδεχόμενο διοδίων με το άνοιγμα του δρόμου - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διοδίων με το άνοιγμα του δρόμου

Ανοιχτό το ενδεχόμενο διοδίων με το άνοιγμα του δρόμου

Share This
Τελικά ο "Μορέας" φαίνεται μπορεί να κάνει ότι θέλει με τα διόδια, όπως είπε πριν λίγο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης BEST με την Βασιλική Μπελογιάννη ο διευθυντής έργων παραχώρησης Γιάννης Καρνέσης. Ο κ. Καρνέσης σημείωσε χαρακτηριστικά ότι αν όλα πάνε καλά...(?) ο δρόμος θα ανοίξει την επόμενη Δευτέρα -Τρίτη και είναι στην δυνατότητα και ευχέρεια της κατασκευάστριας εταιρίας(Μορέας) να μπουν τα διόδια η όχι αφού κάτι τέτοιο προβλέπεται από την σύμβαση!!
Τελικά μένει να δούμε αν θα ανοίξει την άλλη Δευτέρα-Τρίτη ο δρόμος και αν σε αυτό το μικρό κομμάτι βάλει διόδια ο συμπατριώτης μας Γ. Μπόμπολας που από ότι φαίνεται έχει πάρει σχεδόν ομήρους τους φορείς της Μεσσηνίας που δεν αντιδρούν καθόλου σε τίποτα και μάλιστα μαζί και κάποιους άλλους που μας έγραφαν πριν λίγα χρόνια ότι πρέπει να δώσουμε στον "Μορέα" και το εσωτερικό δίκτυο για κατασκευή και μάλιστα με παραχώρηση...!
Να σημειώσουμε ότι αυτοί οι "Κύριοι..." είχαν γράψει και το "κουφό" τότε ότι ο περιμετρικός της Καλαμάτας σχεδόν δεν χρειάζεται... εξαγριώνοντας εκτός από πολύ κόσμο και τον πρώην δήμαρχο Γ.Κουτσούλη που ο περιμετρικός δικαίως θεωρείται "παιδί του"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages