Γενικός αρχηγός ο «Γάτος» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Γενικός αρχηγός ο «Γάτος»

Γενικός αρχηγός ο «Γάτος»

Share This
Με μία έκπληξη , όσο αφορά αυτήν του γενικού αρχηγού της ομάδας, στην οποία τοποθετήθηκε ο «Γάτος», ο παλιός τερματοφύλακας της Μαύρης Θύελλας, Νικήτας Παπανικολόπουλος, ολοκληρώθηκε, πριν από λίγα μόλις λεπτά, η πρώτη σύγκλιση του νέου διοικητικού συμβουλίου των «μελανολεύκων», η οποία είχε ως μόνο της θέμα, την συγκρότησή της σε σώμα.
Πρόεδρος στον «Π.Σ. η Καλαμάτα», αλλά και στο ΤΑΠ (να σημειωθεί εδώ ότι το ΤΑΠ θα έχει μόνο πρόεδρο και, όπως γράψαμε και την Δευτέρα, οι πρώτοι 5 στις εκλογές τις Ερασιτεχνικής Καλαμάτας, δηλαδή οι Ράλλης, Παπαθεοδωρίδης, Λουκάς, Μουζάκης και Γερονικολός, θα είναι και τα μέλη του πενταμελούς πλέον Δ.Σ. του μεσσηνιακού ΤΑΠ) και ανέλαβε και πάλι ο Γιώργος Ράλλης, αντιπρόεδρος ο Άκης Δάλλας, υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων οι Θεόδωρος Παπαθεοδωρίδης και Μενέλαος Γερονικολός, ταμίας ο Χρήστος Λουκάς, γραμματέας ο Κώστας Γυφτέας και τέλος, διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος ορίστηκε ο Βασίλης Μουζάκης.
Από σήμερα (Πέμπτη) ο Γιώργος Ράλλης θα μπορεί πλέον και επίσημα ν' ανοίξει ξανά και το θέμα του προπονητή της ομάδας, με τον Γιώργο Μπένο πάντα το μεγάλο φαβορί για την θέση της τεχνικής ηγεσίας της Μαύρης Θύελλας , γυμναστής θα παραμείνει ικανός, σοβαρός και αθόρυβος ο Στάθης Βανικιώτης, ενώ θα προχωρήσει άμεσα και η συγκρότηση και του «Σ.ΦΙ.ΚΑ», με πρόεδρο τον Γιώργο Σπίνο, στα πρότυπα της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», του Γιάννη Αλαφούζου, στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages