Μικρός "παράδεισος" οι Κατασκηνώσεις της Ι.Μ.Μεσσηνίας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Μικρός "παράδεισος" οι Κατασκηνώσεις της Ι.Μ.Μεσσηνίας

Μικρός "παράδεισος" οι Κατασκηνώσεις της Ι.Μ.Μεσσηνίας

Share This
Για μια ακόμη χρονιά λειτουργεί και φέτος η κατασκήνωση «Η Αγία Αικατερίνη» της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας, στη θέση Σκουρόλακα Ταϋγέτου.
Μέσα σε ένα αναγεννημένο τοπίο , μετά από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του Αυγούστου του 2007 και σε ένα κτιριακό συγκρότημα πλήρως ανακαινισμένο τα παιδιά της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής της Μεσσηνίας απολαμβάνουν τη μοναδική δροσιά του ορεινού όγκου του Ταϋγέτου σε συνδυασμό με την υπέροχη θέα του Μεσσηνιακού κόλπου.
Ήδη περατώνεται η δεύτερη κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών Γυμνασίο/Λυκείου η οποία ξεκίνησε τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και τελειώνει
την Πέμπτη 12 Ιουλίου. Η πρώτη περίοδος των κοριτσιών Δημοτικού (Γ’ – Ε’ τάξη) ξεκίνησε την Τρίτη 19 Ιουνίου και διήρκησε μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουνίου. Και σε λίγες μέρες ξεκινά η Γ’ περίοδος , αυτή των αγοριών Δημοτικού/Γυμνασίου από την ερχόμενη Δευτέρα 16 Ιουλίου έως και την Δευτέρα 30 Ιουλίου.
Κατά τις περιόδους αυτές μια άλλη νότα χαράς προσδίδει στα παιδιά η παρουσία του οικείου Ποιμενάρχου, Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου ο οποίος δεν χάνει την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα στα παιδιά και να αφουγκραστεί τα προβλήματά τους, τις απορίες και τις ανησυχίες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages