Μπάχαλο με τις προσλήψεις κοινοφελούς χαρακτήρα... - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Μπάχαλο με τις προσλήψεις κοινοφελούς χαρακτήρα...

Μπάχαλο με τις προσλήψεις κοινοφελούς χαρακτήρα...

Share This
Ένα πραγματικό χάος έχει δημιουργηθεί από αυτούς που έμειναν έξω από τις προσλήψεις που έκαναν διάφοροι φορείς σε συνεργασία με την ΜΚΟ του Γ. Καραμπάτου "δρόμοι της Ελιάς".
Τα παράπονα τόσο από τους ενδιαφερόμενους που έμειναν έξω αλλά και τους φορείς που μάλλον τους έταξαν.. ότι θα τους προσλάβουν αλλά και οι χαρακτηρισμοί είναι κάτι άνευ προηγουμένο
υ.
Σήμερα μαζεύτηκαν πολλοί στα γραφεία του Γ Καραμπάτου προκειμένου να κάνουν ενστάσεις αλλά και παράπονα στο τι έγινε και έμειναν έξω.
Με μια επιστολή του σήμερα ο Σύνδεσμος Ύδρευσης με τον πρόεδρό του Γιάννη Μπάκα αφού "νίπτει τας χείρας του" για την επιλογή αφήνει υπονοούμενα και καταγγέλλει την συμφωνία ως προς την αξιολόγηση των υποψηφίων από τους "δρόμους του Λαδιού"(Γ.Καραμπάτο) για την επιλογή των προσλήψεων.
Τώρα τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι πολλά από ότι καταλαβαίνεται μια και ο Γ.Καραμπάτος επικαλούμενος το ΑΣΕΠ δεν παίρνει καμία θέση στην αξιολόγηση αφήνοντας στα "κρύα του λουτρού" όλους αυτούς που έταζαν προσλήψεις στους ψηφοφόρους τους... και ολοι τα ρίχνουν τώρα στον Καραμπάτο για να μην χάσουν και την πολιτική τους πελατεία. Οι εν λόγω κύριοι δεν εξηγούν γιατί δεν πήγαιναν και σε κάποια άλλη ΜΚΟ μια και ξέρουμε όλοι ότι ο "πρόεδρος των "δρόμων του Λαδιού" δεν ελέγχεται, είναι και απρόβλεπτος..... αλλά και γιατί δεν τα κατάγγελλαν αυτά που λέει σήμερα ο κ. Μπάκας πριν την ανακοίνωση των επιλαχόντων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages