Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ ο Αντ.Σαμαράς για τα αποτελέσματα στις φοιτητικές εκλογές - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ ο Αντ.Σαμαράς για τα αποτελέσματα στις φοιτητικές εκλογές

Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ ο Αντ.Σαμαράς για τα αποτελέσματα στις φοιτητικές εκλογές

Share This
Στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ μεταβαίνει το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς για να συγχαρεί τους νέους και τις νέες του κόμματος για τα αποτελέσματα στις φοιτητικές εκλογές. Σύμφωνα με τη φοιτητική παράταξη της ΝΔ, τα ποσοστά της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ έφτασαν το 43,04% στα Πανεπιστήμια και το 55,38% στα ΤΕΙ, με τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ να κερδίζει για 27η συνεχόμενη χρονιά την πρωτιά. Αξιοσημείωτη άνοδο τη φετινή χρονιά, σημείωσε η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Πειραιά, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Φυσικομαθηματική Αθήνας, ΤΕΙ Πειραιά, ΣΔΟ-ΣΤΕΤΡΟΔ ΤΕΙ Αθήνας καθώς και σε Χίο και Ρόδο.
Σύμφωνα με τα στελέχη της, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ τη φετινή χρονιά «πήγε» στις εκλογές με ιδιαίτερα «σκληρή» ατζέντα, συγκλίνοντας άτυπα στο «νόμος, τάξη και μεταρρυθμίσεις» που προωθεί και ο Αντώνης Σαμαράς, όπως λένε χαρακτηριστικά, και μεταξύ των προτάσεών της ήταν η ανάγκη για τη δημιουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, η σύνδεση της χρηματοδότησης των ΑΕΙ ανάλογα με την αξιολόγησή τους, η ελεύθερη σύμπραξη των Πανεπιστημίων, η αγορά εργασίας και ιδιωτικού τομέα, η δημιουργία νέων εστιών μέσω ΣΔΙΤ αλλά και το διαχρονικό αίτημα για μη κρατικά ιδρύματα. Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εκλογών, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος τόνισε πως όσοι ακόμη μιλούν για μια γενιά χωρίς οράματα και αξίες, για μια γενιά μακριά από την πολιτική, διαψεύστηκαν εκκωφαντικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages