Στηρίξαμε την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Στηρίξαμε την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία

Στηρίξαμε την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο για να αντιμετωπίσουμε την ανεργία

Share This
«Διέξοδο αντιμετώπισης της ανεργίας και ανάπτυξης της περιφερειακής μας οικονομίας» αποτελεί η πολιτική στήριξης της επιχειρηματικότητας και οι ενέργειες στις οποίες έχει προβεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου την τριετία που πέρασε, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα την Πέμπτη 8 Μαΐου 2014.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου τόνισε εξάλλου και τον κρίσιμο ρόλο των επιμελητηρίων, αλλά και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας της Πελοποννήσου κατά τη συνάντησή στην οποία τον Περιφερειάρχη συνόδευσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Αργυράκης, η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Ενημέρωσης και υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, η Υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κα Ελένη Αλειφέρη και οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της Νέας Πελοποννήσου κ.κ. Μαντάς, Γεωργιδάκος, Λαγωνικάκος, Μπούζα, Γκούνης, Ρέκκας, Παπακώστας, Σπανού, Σταυριανόπουλος, Χρονάς, και Ξηρογιάννης.

11.jpg
Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Τατούλης στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και τον εκσυγχρονισμό του, στη βελτίωση και συντήρηση των οδικών αξόνων, αλλά και στο πρόγραμμα για την «Καλαμάτα – Μεσογειακή Πόλη» και κάλεσε τον επιχειρηματικό κόσμο της Μεσσηνίας να μην εφησυχάσει και να πιέσει ακόμα περισσότερο για την ανάπτυξη των υποδομών της.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας τόνισε ότι σε αυτές της πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως για το αεροδρόμιο Καλαμάτας και το πρόγραμμα «Μεσογειακή Πόλη» θα σταθεί αρωγός το Επιμελητήριο και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο θεσμό της αιρετής Περιφέρειας.
Στη συνέχεια ο κ. Τατούλης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού της Νέας Πελοποννήσου επισκέφθηκαν την αγορά της Καλαμάτας, όπου έγιναν εγκάρδια δεκτοί από τους επαγγελματίες και τους πολίτες, και συζήτησαν μαζί τους για την αξιολόγηση του έργου που έχει ήδη επιτευχθεί, αλλά και το σχεδιασμό για την επόμενη περίοδο.

Ακολούθως ο κ. Τατούλης και η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας και περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφθηκαν το Πεταλίδι και τη Μεσσήνη, όπου στις συζητήσεις με τους κατοίκους προτάθηκε το θέμα της αναβάθμισης του οδικού δικτύου το οποίο θα λειτουργήσει ευεργετικά και για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος και για τον πρωτογενή τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages