“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-1 ΜΑΥΡΗ ΤΡΕΛΛΑ... - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-1 ΜΑΥΡΗ ΤΡΕΛΛΑ...

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ” – ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 2-1 ΜΑΥΡΗ ΤΡΕΛΛΑ...

Share This
Ακάθεκτη συνέχισε την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Καλαμάτα καθώς επιβλήθηκε με 2-1 του Παναργειακού το ντέρμπι κορυφής της 8ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Νίκου Κουρμπανά πέτυχε την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα και αναρριχήθηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ένα βαθμό πίσω τη Δόξα Μανωλάδας την οποία μάλιστα υποδέχεται την μεθεπόμενη, 10η, αγωνιστική στην Καλαμάτα.
Σκόρερ της νίκης για την «Μαύρη Θύελλα» ήταν ο Πέτρος Δημητριάδης ο οποίος με τα δύο πρώτα του γκολ άνοιξε λογαριασμό για φέτος και έβαλε από πολύ νωρίς στο παιχνίδι την Καλαμάτα σε θέση οδηγού. Οι γηπεδούχοι έκαναν καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και είχαν τις ευκαιρίες να σημειώσουν και άλλα τέρματα ώστε να «καθαρίσουν» το ματς Η ομάδα του Τίμου Καβακά προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη, είχε την πρωτοβουλία αλλά το μόνο που κατόρθωσε να κάνει ήταν να μειώσει με τέρμα του Όγιος στο 65’.
Το ματς ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Καλαμάτα καθώς μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 4’. Ο Χρήστος Καλαντζής εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή, οι αμυντικοί του Παναργειακού δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και ο Δημητριάδης δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κατσιαούνη για το 1-0.
Στο 15΄ο Δημητριάδης και πάλι έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ μετά από σέντρα του Νιφορόπουλου ενώ το δεύτερο γκολ για την Καλαμάτα ήρθε με υποδειγματική αντεπίθεση στο 17’. Ο Χρήστος Καλαντζής έβγαλε μακρινή μπαλιά στον Δημητριάδη ο οποίος ξεκίνησε μία κούρσα από το κέντρο του γηπέδου και δέκα περίπου μέτρα έξω από την περιοχή με έξοχη λόμπα πέρασε τη μπάλα πάνω από τον εξερχόμενο Κατσιαούνη γράφοντας μέσα σε αποθέωση το 2-0!
Η «Μαύρη Θύελλα» απείλησε και πάλι στο 22’ όταν ο Καλαντζής έπιασε κεφαλιά μόλις άουτ μετά από σέντρα του Νιφορόπουλου ενώ στο 30’ ο Δημητριάδης συνδυάστηκε με τον Ηλιόπουλο αλλά το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.
Στο 34’ ο Δημητριάδης κέρδισε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Κατσιαούνη σε ωραία κεφαλιά του Καλαντζή, ανατράπηκε καθαρά από τον τερματοφύλακα του Παναργειακού αλλά σημειώθηκε σε θέση οφσάιντ μετά από υπόδειξη του βοηθού.
Το ημίχρονο έκλεισε με το Νιφορόπουλο να απειλεί με σουτ έξω από την περιοχή (42’).
Στο δεύτερο μέρος ο Παναργειακός επεδίωξε να αντιδράσει, μείωσε με τον Όγιος που είχε πεί αλλαγή αλλά πέραν αυτού ουδέν. Το μοναδικό τέρμα των φιλοξενούμενων σημειώθηκε στο 65’ όταν ο Κοιλιάρας έβγαλε την μπάλα στον Όγιος ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Πάππο.
Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ηλιόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) του διαιτητή Δραγάτη για καθυστέρηση.
Κίτρινες κάρτες: Σκάρος 10’, Ρούσσης 24’, Νιφορόπουλος 52’, Ηλιόπουλος 55’, Λιόσης 58’, Καλαντζής 63’, Τριμπόνιας 83’, Πάππος 86’, Ηλιόπουλος 92’.
Κόκκινη κάρτα: Ηλιόπουλος 92’
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάππος, Νιφορόπουλος (77’ Κουντάνης), Τριάντος, Χριστοφιλέας, Ρούσσης, Μαρτίνος, Ηλιόπουλος, Λουμπαρδέας, Σκάρος, Δημητριάδης (60’ Γεωργακόπουλος), Καλαντζής (87’ Σκαρλάτος)
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Κατσιαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης (70’ Τριζόνιας), Ρότα, Μαυρομάτης, Λίτσιος, Αγγελόπουλος (31’ Μπιτζής), Παπαϊωάννου (60’ Όγιος), Ετόφ, Κοιλιάρας, Πούτσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages