ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΟΓΟ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΟΓΟ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΖΟΓΟ

Share This
Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, χθες (22.12.2017) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, εννέα (9) ημεδαποί, ηλικίας από 27 έως 51 ετών, καθώς και δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29 και 30 ετών, αντίστοιχα, για παράνομα τυχερά παιχνίδια. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια, ενώ για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη μία (1) 24χρονη ημεδαπή, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού. Ειδικότερα, χθες το βράδυ, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διαπιστώθηκε ο 34χρονος να έχει επιτρέψει στους υπόλοιπους δέκα (10) συλληφθέντες, τη διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιχνιδιών, είτε με τη χρήση παιγνιόχαρτων είτε μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, συμμετέχοντας και ο ίδιος. Όπως επιπλέον προέκυψε, η 24χρονη, εργάζονταν στο ανωτέρω κατάστημα, στερούμενη βιβλιαρίου υγείας. Κατά τον έλεγχο κατασχέθηκαν:
-208- παιγνιόχαρτα, -962- μάρκες, το χρηματικό ποσό των -1.460- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου τυχερού παιχνιδιού, τρεις (3) ηλεκτρονικοί υπολογιστές και συσκευή αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (USB).
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages