Ο Σύλλογος τριτέκνων κοντά στον άνθρωπο - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Ο Σύλλογος τριτέκνων κοντά στον άνθρωπο

Ο Σύλλογος τριτέκνων κοντά στον άνθρωπο

Share This
Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, ενημερώνει ότι στα πλαίσια της συνεχής υποστήριξης των άπορων Τρίτεκνων οικογενειών που αποτελούν μέλη μας, την  Δευτέρα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο που διαθέτουμε προσφέραμε σε 45 οικογένειες κρέας, καθαριστικά, γάλα, ζυμαρικά, και παιχνίδια τα οποία το προηγούμενο διάστημα είχαμε παραλάβει από επιχειρήσεις, εθελοντικές ομάδες καθώς και μεμονωμένους πολίτες.
Οι ανάγκες για στήριξη ήταν για περισσότερες οικογένειες ωστόσο δεν μπορέσαμε να καλύψουμε τις ανάγκες περισσότερων τρίτεκνων οικογενειών.
Ευχαριστούμε για την υποστήριξη όλων στο έργο μας αλλά θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούμε στην συγκινητική στήριξη των S/M Αφοι Μουργή , της εταιρίας Ορυζόμυλοι Ωμέγα, του  Εργαστηρίου - Αρτοποιείου Χριστόπουλος και του πολιτιστικού συλλόγου Μικράς Μαντίνειας.
Ο Πρόεδρος του συλλόγου ευχήθηκε στα μέλη που επισκέφτηκαν το παντοπωλείο καλά Χριστούγεννα και υποσχέθηκε περισσότερη στήριξη των πιο αδύναμων μελών το 2018 μέσα και από καινούργιες δράσεις που θα αφορούν το πεδίο της ενισχυτικής διδασκαλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. 
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους πολυάριθμους εθελοντές του συλλόγου μας που βοήθησαν να γίνει η διανομή των παραπάνω ειδών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages