ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑ..ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑ..ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΛΛΑ..ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Share This
Σε ανακοινώσεις σχετικές με την οικονομική δραστηριότητα της πόλης και κυρίως όσον αφορά τη στήριξη επιχειρήσεων, προχώρησε ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος. Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η παράταση έως το τέλος Μαΐου για την αναστολή λειτουργίας της ελεγχόμενης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης. 
Παράταση της απαλλαγή τελών καθαριότητας και κοινοχρήστων χώρων για τις κλειστές επιχειρήσεις (λόγω Covid-19) και ένταξη στην εν λόγω απόφαση και των πληττόμενων επιχειρήσεων, μετά από αίτησή τους στο Δήμο. 
Επίσης θα υπάρξει ταμειακή διευκόλυνση για την καταβολή ενοικίων προς το Δήμο, όσων εντάσσονται στο μέτρο μειωμένης καταβολής κατά 40%, για το υπόλοιπο 60%, σε 12 άτοκες δόσεις. Επίσης έως 31-08-2020 ισχύει η αναστολή είσπραξης βεβαιωμένων οφειλών και τελών. Σημειώνεται ότι εξετάζονται, σε συνεργασία και με φορείς και εκπροσώπους της αγοράς, επιπλέον διεκδικήσεις και μέτρα -στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων που έχει ο Δήμος- τα οποία θα συμβάλλουν στην ομαλή επιστροφή στη νέα οικονομική κανονικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages