Ο Γιώργος Μακρής ο νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Γιώργος Μακρής ο νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Ο Γιώργος Μακρής ο νέος Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Share This


 Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2021 ολοκληρώθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας, με την συγκρότηση της νέας Νομαρχιακής Επιτροπής σε σώμα και την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος στο Νομό μας.

Η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή εξέλεξε ομόφωνα νέο Συντονιστή τον Γεώργιο Μακρή (δικηγόρο) και αναπληρώτρια συντονίστρια την Στέλλα Μπακολέα (ιατρό), καθώς επίσης και τη νέα εννεαμελή Συντονιστική της Επιτροπή. Στη νέα Συντονιστική επιτροπή, εκτός από τον Συντονιστή και την αναπληρώτρια Συντονίστρια, εξελέγησαν και θα μετέχουν οι: Αθανασόπουλος Παναγιώτης, Γεωργακοπούλου Αγγελική, Ζαφειράκης Κώστας, Κιουρή Χαρά, Κορομηλάς Ηλίας, Λαγωνικάκου Ναυσικά και Λεβέντης Δημήτρης.

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας αναφέρει:

“Οι συλλογικές πολιτικές λειτουργίες και εκλογικές διαδικασίες που έλαβαν χώρα το προηγούμενο διάστημα, οι προβληματισμοί και οι προτάσεις των μελών μας στο πλαίσιο της 3ης Συνδιάσκεψης, επιβεβαίωσαν τη βούληση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μεσσηνίας για την διεύρυνση του κόμματος, όπως και την αναγκαιότητα της πολιτικής και κοινωνικής του παρουσίας και δράσης στην καθημερινότητα, ιδίως σήμερα, σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη για τους πολίτες, τη χώρα και το νομό μας, συγκυρία της υγειονομικής, οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Δίπλα στη κοινωνία και ΜΑΖΙ με τους πολίτες, θα δώσουμε κι αυτή τη φορά, όλες τις μάχες που απαιτούνται για το κοινό μας ΠΑΡΟΝ, αλλά και για το ΜΕΛΛΟΝ που μας αξίζει.

Η Ν.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages