ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο συντονιστής διευθυντής Ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο συντονιστής διευθυντής Ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ο συντονιστής διευθυντής Ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This

 


Την απόφαση να υποβάλλει την παραίτησή του πήρε ο συντονιστής διευθυντής Ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, Μιχάλης Μιχαήλ, πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας. Η παραίτηση συνταξιοδότησης του κου Μιχαήλ – την οποία υπέβαλε εγγράφως – στόχο έχει να αναδείξει το μείζον πρόβλημα υποστελέχωσης στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Ο πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας θίγει με καυστικό τρόπο την νοοτροπία που υπάρχει ως προς την ανάθεση των εφημεριών στο νοσοκομειακό προσωπικό, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι ανθρωπίνως αδύνατον ένας άνθρωπος 67 ετών, με επεμβάσεις καρδιάς και σακχαρώδη διαβήτη, να χρεώνεται 8 ενεργές εφημερίες, ενώ κάνει λόγο περί προσωπικής προσβολής και αχαριστίας…

Διαβάστε παρακάτω το κείμενο της παραίτησης του Μιχάλη Μιχαήλ:

 

“Στο πρόγραμμα εφημεριών μηνός Μαρτίου που υπέβαλα ενημέρωσα έγκαιρα ότι δεν καλύπτονται όλες οι ημέρες του μηνός.

Αντί η διοίκηση να λάβει μέτρα κάλυψης μας κοινοποίησε πρόγραμμα με κάλυψη των κενών ημερών από τους υπάρχοντες ιατρούς.

Στο Συντονιστή Διευθυντή του τμήματος προστέθηκαν δύο ενεργές εφημερίες στις 6 που είχε προγραμματίσει, σύνολο 8!!!!!

Στα 67 έτη ηλικίας, με διπλές επεμβάσεις καρδιάς και σακχαρώδη διαβήτη υποκείμενα νοσήματα!!!

Ενημερώνω ότι τις δύο αυτές επιπλέον μέρες θα εκτελέσω εφημερία ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΟΣ!!

Επειδή θεωρώ προσωπική προσβολή το θέμα, εκτός από αχαριστία, ακολουθεί ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ, δεδομένου ότι έχω συμπληρώσει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages