Το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων στο παραλιακό μέτωπο μέγα στοίχημα στο Δήμο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων στο παραλιακό μέτωπο μέγα στοίχημα στο Δήμο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων στο παραλιακό μέτωπο μέγα στοίχημα στο Δήμο ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Share This


Ανταλλαγή απόψεων στο πλαίσιο διαδοχικών ενημερωτικών συναντήσεων με εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο επί της οδού Ναυαρίνου, αλλά και επιχειρήσεων στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο δημαρχείο υπό τον δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Κατατέθηκαν προβληματισμοί και δόθηκαν απαντήσεις. Υπήρξε επίσης ενημέρωση για τα προγραμματισμένα έργα αλλά και για τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά παρεμβάσεις τόσο στο Ιστορικό Κέντρο, όσο και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Ο δήμαρχος Καλαμάτας παρουσίασε στους επαγγεματίες το χρονοδιάγραμμα για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν όπως για παράδειγμα της ανάπλασης στο τμήμα επί της οδού Ναυαρίνου μεταξύ Φαρών και Ακρίτα.

DSC 0985 Medium

Στις συναντήσεις συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Θεόδωρος Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, επαγγελματίες – επιχειρηματίες των εν λόγω περιοχών, αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages