Προτεραιότητα σε σχολεία των Αρφαρών και Θουρίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προτεραιότητα σε σχολεία των Αρφαρών και Θουρίας

Προτεραιότητα σε σχολεία των Αρφαρών και Θουρίας

Share This

Με τις εργασίες επισκευής και συντήρησης των σχολικών υποδομών να είναι σε εξέλιξη, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, επισκέφτηκε εκπαιδευτήρια της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Δημοτικές Ενότητες Αρφαρών και Θουρίας, προκειμένου να ενημερωθεί από τους διευθυντές των σχολείων.

Σημειώνεται ότι οι εξελισσόμενες εργασίες και παρεμβάσεις τόσο μέσω της μεγάλης εργολαβίας, προϋπολογισμού μελέτης 800.000 € όσο και μέσω των συνεργείων του Τμήματος Αυτεπιστασίας της Δ.Τ.Υ. του Δήμου, αφορούν το σύνολο των σχολικών μονάδων στην πόλη της Καλαμάτας και στις Κοινότητες. Στόχος η αντιμετώπιση προβλημάτων, η αποκατάσταση φθορών και η συντήρηση των εν λόγω σχολικών υποδομών, ενόψει της νέας εκπαιδευτικής περιόδου.

Τονίζεται, τέλος, ότι ο Δήμος ήδη από τώρα, προετοιμάζει μελέτη για νέα εργολαβία που θ’ αφορά τα σχολικά συγκροτήματα. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, υπάρχει επικοινωνία με τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα, προκειμένου να διατεθούν και από την πλευρά της Περιφέρειας χρήματα για την υλοποίηση έργων σε σχολεία, μέσω Προγραμματικής Σύμβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages