Ο Δήμος Μεσσήνης προχώρησε σε αναγγελία ζημιάς για τις καλλιέργειες - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ο Δήμος Μεσσήνης προχώρησε σε αναγγελία ζημιάς για τις καλλιέργειες

Ο Δήμος Μεσσήνης προχώρησε σε αναγγελία ζημιάς για τις καλλιέργειες

Share This

 Ο Δήμος Μεσσήνης προχώρησε σε αναγγελία ζημιάς για τις καλλιέργειες που επλήγησαν από τον έντονο και παρατεταμένο καύσωνα που διήρκεσε για αρκετές ημέρες και κορυφώθηκε στις 5 Αυγούστου 2021. Η αναγγελία έχει γίνει σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Μεσσήνης και αφορά ζημιές σε σύκα, σταφίδες, αμπέλια, κηπευτικά, κ.ά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έναρξη και τη λήξη υποβολής των δηλώσεων, θα γίνει η σχετική ανακοίνωση από τον Δήμο. Ακολούθως, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνούν με τους προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων, με τον αρμόδιο ανταποκριτή του ΕΛΓΑ της Τοπικής Κοινότητας ή στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μεσσήνης στο τηλέφωνο 27223-60218.

O Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος ενημέρωσε τηλεφωνικά τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζο για τις ζημιές στις καλλιέργειες σύκου, σταφίδας και κηπευτικών από τον παρατεταμένο καύσωνα, ζητώντας την άμεση εκτίμηση των ζημιών από κλιμάκια του ΕΛΓΑ. Ο πρόεδρος του Οργανισμού συμμεριζόμενος τους αγρότες, σημείωσε ότι θα συντομευτούν οι διαδικασίες αποτίμησης των ζημιών που έχει υποστεί η φυτική παραγωγή από τον ισχυρό καύσωνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages