Νοσοκομείο Καλαμάτας: Αναστέλλονται άδειες και τακτικά χειρουργεία – Οι πρώην Παθολογικές Κλινικές μόνο για ασθενείς με covid - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Αναστέλλονται άδειες και τακτικά χειρουργεία – Οι πρώην Παθολογικές Κλινικές μόνο για ασθενείς με covid

Νοσοκομείο Καλαμάτας: Αναστέλλονται άδειες και τακτικά χειρουργεία – Οι πρώην Παθολογικές Κλινικές μόνο για ασθενείς με covid

Share This


 Με δεδομένη την ραγδαία αύξηση των περιστατικών Covid-19 που προσέρχονται στη Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας είτε για νοσηλεία, είτε για εκτίμηση της κατάστασής τους, σε  έκτακτη σύσκεψη   αποφασίστηκαν τα εξής:

1)  Αναστέλλονται οι τακτικές άδειες  όλου του προσωπικού της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας από  24/08/20201.

2) Αναστέλλονται από 23/08/2021 όλα τα Τακτικά Χειρουργεία και πραγματοποιούνται μόνο τα έκτακτα και τα επείγοντα.

3) Για την αντιμετώπιση της επείγουσας  ανάγκης νοσηλείας  Covid ασθενών,  σύμφωνα  με το επιχειρησιακό σχέδιο του Νοσοκομείου, διατίθενται από την Δευτέρα 23/08/2021 όλες οι κλίνες νοσηλείας των πρώην Παθολογικών Κλινικών  στο 2ο όροφο.

4) Με νεότερη απόφασή μας τη Δευτέρα 23/08/2021 θα οριστεί επιπλέον Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό για την υποστήριξη των νοσηλευόμενων ασθενών Covid.

5) Για την διαχείριση υπόπτων και θετικών περιστατικών διατίθενται  από 24/08/2021 τμήμα των Τακτικών Ιατρείων, σύμφωνα  με το επιχειρησιακό σχέδιο του Νοσοκομείου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, η Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας  Αποστολόπουλος Κων/νος, ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου  Σκρεπέτης Κων/νος, η Πρόεδρος της Επιτροπής λοιμώξεων  Κουτσουμπού Σταυρούλα, ο Τομεάρχης Παθολογικού Τομέα κ. Αδαμόπουλος Ιωάννης, ο Τομεάρχης του Χειρουργικού Τομέα  Γιαννόπουλος Παν/της, η Δ/ντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας  Γκούζου Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages