Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας στο έργο ασφαλτόστρωσης, τμήμα Ασπρόχωμα – Θουρία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας στο έργο ασφαλτόστρωσης, τμήμα Ασπρόχωμα – Θουρία

Αυτοψία Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας στο έργο ασφαλτόστρωσης, τμήμα Ασπρόχωμα – Θουρία

Share This

 


Αυτοψία στο έργο βελτίωσης της εθνικής οδού Καλαμάτας – Τσακώνας, στο τμήμα Ασπρόχωμα – Θουρία, πραγματοποίησε την Παρασλευή 7 Ιουνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, συνοδευόμενος από το διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Δημήτριο Καλδή.

Ειδικότερα μετά τον κόμβο του Ασπροχώματος βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο: «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ 7ης ΕΘΝ. ΟΔΟΥ, ΤΜΗΜΑ ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ – ΘΟΥΡΙΑ, ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», προϋπολογισμού 300.000 €, χρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα ΚΑΠ της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Με το έργο αυτό θα αναβαθμιστεί η κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Τσακώνα, με εργασίες απόξεσης ασφαλτοτάπητα, ισοπεδωτικής στρώσης και ασφαλτόστρωσης στη συνέχεια, με αντιολισθηρή στρώση κυκλοφορίας. Η υλοποίηση των εργασιών εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, όπως ενημέρωσε ο διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών.

Ο αντιπεριφερειάρχης σε δηλώσεις του τόνισε χαρακτηριστικά: «Αξιοποιούμε με απόλυτο σεβασμό το δημόσιο χρήμα σε όλα τα έργα μας, με το συγκεκριμένο ιδιαίτερα έργο αναβαθμίζουμε τις κυκλοφοριακές συνθήκες στο τμήμα Ασπρόχωμα – Θουρία. Επιλέξαμε την αναβάθμιση μιας κατεύθυνσης κυκλοφορίας της οδού και αυτό διότι, στην κατεύθυνση προς Καλαμάτα θα διέλθει ο αγωγός Φ800, από τις πηγές Πηδήματος έως Καλαμάτα, έργο που υλοποιεί η ΔΕΥΑΚ. Παράλληλα έχουμε κάνει σαφές σε κάθε φορέα που αιτείται την κατασκευή έργου στις οδικές υποδομές μας, ότι οφείλει την πλήρη αποκατάσταση των θέσεων παρέμβασης, προς εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages