Προειδοποιητικές πινακίδες κινδύνου από το Δασαρχείο Καλαμάτας στο Πολυλίμνιο στη Χαραυγή του Δήμου Μεσσήνη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προειδοποιητικές πινακίδες κινδύνου από  το Δασαρχείο Καλαμάτας στο Πολυλίμνιο στη Χαραυγή του Δήμου Μεσσήνη

Προειδοποιητικές πινακίδες κινδύνου από το Δασαρχείο Καλαμάτας στο Πολυλίμνιο στη Χαραυγή του Δήμου Μεσσήνη

Share This

 


Προειδοποιητικές πινακίδες ετοιμάζει και θα τοποθετήσει το Δασαρχείο Καλαμάτας στο Πολυλίμνιο στη Χαραυγή του Δήμου Μεσσήνης, με πληροφόρηση για τους υφιστάμενους κινδύνους, καθώς και οδηγίες για την ασφάλεια των επισκεπτών.

Στο συγκεκριμένο χώρο έχουν σημειωθεί διάφορα ατυχήματα, με σημαντικότερο το θανατηφόρο τον Αύγουστο του 2016, έπειτα από κατολίσθηση βράχων.

Πινακίδες
Μέχρι σήμερα, όπως επισημαίνει στην απόφασή του το Δασαρχείο Καλαμάτας, δεν υπάρχει εκ μέρους του Δήμου Μεσσήνης κατάλληλη σήμανση και τοποθέτηση πινακίδων, πληροφόρησης υφισταμένων κινδύνων καθώς και οδηγιών για την ασφάλεια επισκεπτών στο χώρο του Πολυλιμνίου.

Ταυτόχρονα, υπάρχει ανάγκη πληροφόρησης των πολιτών που επισκέπτονται το χώρο του Πολυλίμνιου για τους υφισταμένους κινδύνους που διατρέχουν από πτώσεις βράχων, δένδρων, κλαδιών κ.λπ. που έχουν παρατηρηθεί στην περιοχή. Γι’ αυτό αποφασίσθηκε η κατασκευή και η τοποθέτηση δύο ρυθμιστικών πινακίδων  πληροφόρησης μεγάλων διαστάσεων για τους υφισταμένους κινδύνους, καθώς και με οδηγίες για την ασφάλεια των πολιτών που επισκέπτονται το χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages