Δράσεις πολιτισμού σε Αρχαία Μεσσήνη, Ανάκτορο Νέστορος και Συγκρότημα Τρουπάκηδων-Μούρτζινων - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Δράσεις πολιτισμού σε Αρχαία Μεσσήνη, Ανάκτορο Νέστορος και Συγκρότημα Τρουπάκηδων-Μούρτζινων

Δράσεις πολιτισμού σε Αρχαία Μεσσήνη, Ανάκτορο Νέστορος και Συγκρότημα Τρουπάκηδων-Μούρτζινων

Share This


 Οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία όπου θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλη η Ελλάδα-Ένας Πολιτισμός», εγκρίθηκαν από το υπουργείο Πολιτισμού.

Οι εκδηλώσεις στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος παρέχονται δωρεάν, με ελάχιστη καταβολή αντιτίμου του εισιτηρίου εισόδου στον αρχαιολογικό χώρο, μνημείο ή μουσείο, όπου αυτό προβλέπεται, εντός ή εκτός ωραρίου λειτουργίας αυτών.

Για τη Μεσσηνία προβλέπονται μουσική εκδήλωση «Χιονάτες» στην Αρχαία Μεσσήνη από την εταιρεία «Mission Art», εκδήλωση χορού «Hot Dark Matter» στο Ανάκτορο του Νέστορα από την εταιρεία «ANEMA» και μουσικό θέατρο στον αύλειο χώρο του Συγκροτήματος Τρουπάκηδων – Μούρτζινων με τίτλο «Νυκλιάνοι» από την εταιρεία «Μαρίνα».

Η παράσταση στο Ανάκτορο του Νέστορος θα δοθεί στον υπαίθριο χώρο έμπροσθεν της κύριας πύλης του αρχαιολογικού χώρου. Ο μέγιστος αριθμός θεατών δε θα ξεπερνά τους διακόσιους.

Η παράσταση στο Συγκρότημα Τρουπάκηδων-Μούρτζινων θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο, ενώ ο αριθμός των θεατών δε θα ξεπερνά τους διακόσιους.

Αντίστοιχα, στο θέατρο της Αρχαίας Μεσσήνης οι θεατές δε θα ξεπερνούν τους χίλιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages