Γιοί και Κόρες από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Γιοί και Κόρες από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

Γιοί και Κόρες από το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας

Share This

 


Ιστορίες που όλοι γνωρίζουν ή θυμούνται περισσότερο ή λιγότερο, αποτελούν το υλικό πάνω στο οποίο στήνεται η παράσταση “Γιοί και Κόρες” του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, και η οποία παρουσιάζει το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 21.00,  στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ.

Το έργο του Γιάννη Καλαβριανού, που ο συγγραφέας παραχώρησε ευγενικά στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καλαμάτας, παρουσιάζεται σε διδασκαλία του καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου Γιάννη Μαργαρίτη.

Το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ προσβλέπει σε μια σταθερή και συστηματική παρουσίαση προσεκτικά επιλεγμένων θεατρικών κειμένων, που προσφέρονται για την καλύτερη προσέγγιση της θεατρικής τέχνης.

Η πρώτη απόπειρα με την παράσταση “Γιοί και Κόρες” βοηθά τους ερασιτέχνες ηθοποιούς  να προσπαθήσουν να βιώσουν μέσα από την αφηγηματική διαδικασία και να συγκινηθούν από την συλλογική μνήμη και τις εμπειρίες που έχουν σχεδόν όλες οι οικογένειες στην Ελλάδα.

Συμμετέχουν οι :

Βελάϊ Ρομάριο, Vyta Nikole, Δούβα Σοφία, Εμμανουήλ Γιώτα, Ηλιάδου Έλενα, Καρμοίρης Λευτέρης, Καρούντζου Νάντια, Κουλέτση Σταυρούλα, Κραουνάκης Μιχάλης, Μητσέα Αναστασία, Παπαδοπούλου Ρεβέκκα, Πετρουλάκη Λέττα, Renard Evelyne, Τζουβάρας Ηλίας, Τσαλακουβέρτας Νίκος, Φρουντζής Παναγιώτης

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 18 & ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ, ώρα 21.00

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΔΗΜΟΣΘΕΝΟΥΣ 2, ΚΑΛΑΜΑΤΑ 24100

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2721082616

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages