Μουσική εκδήλωση από το Κ.Ε.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας κατά των ναρκωτικών στην πλατεία Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μουσική εκδήλωση από το Κ.Ε.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας κατά των ναρκωτικών στην πλατεία Καλαμάτας

Μουσική εκδήλωση από το Κ.Ε.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. Μεσσηνίας κατά των ναρκωτικών στην πλατεία Καλαμάτας

Share This

 


Ξεχωριστές οι εκδηλώσεις που γίνονται και στην Καλαμάτα με αφορμή την  Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Σε αυτό το πλαίσιο το ΚΕΠΕΠΨΥ Μεσσηνίας διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία της πόλης μουσική συναυλία με τη νεανική μπάντα του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας που με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο έστειλε ηχηρά μηνύματα κατά των ουσιών.

«Βάλε στόχους στη ζωή και προχώρα… Εσύ έχεις τη δύναμη»

Με αυτό το μήνυμα και με συμμετοχή παιδιών και εφήβων που χάρισαν ένα όμορφο απόγευμα Παρασκευής, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, το ΚΕΠΕΠΨΥ ΠΕ Μεσσηνίας θέλησε να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, που έχει οριστεί από τον ΟΗΕ να είναι η 26η Ιουνίου κάθε χρόνου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου από την επιστημονικά υπεύθυνη του ΚΕΠΕΠΨΥ Φωτεινή Βλαχοπουλιώτη,  καθώς και από τους εκπροσώπους του ΔΣ  Άγγελο Χρονά, Πρόεδρο ,πατέρα Αλέξιο Αρώνη,  Χαράλαμπο Αβραμίδη και Νίκο Ματθιόπουλο.

Επίσης υπήρξε και μουσική εκδήλωση από την μπάντα «Bottoms up” του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, που με το δικό της τρόπο και μέσα από ήχους punk και εναλλακτικού ροκ πέρασε το μήνυμα κατά της χρήσης των ναρκωτικών και γενικότερα κατά της χρήσης οποιασδήποτε εξαρτησιογόνου ουσίας.

Η εκδήλωση ήταν άκρως επιτυχημένη και αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του ΚΕΠΕΠΨΥ και το κλείσιμο ενός εξαμήνου ιδιαίτερα δημιουργικού για το κέντρο.

Μάλιστα η άρση των περιορισμών  για τον κορωνοϊό, μετά από δύο και πλέον χρόνια, έδωσε την δυνατότητα στο ΚΕΠΕΠΨΥ (εργαζόμενους και ΔΣ) να πραγματοποιήσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση και να μιλήσουν με τον κόσμο (μικρούς και μεγάλους) που βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, για τις επιπτώσεις της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών αλλά και για το έργο και τις δράσεις του ΚΕΠΕΠΨΥ.

Όπως ειπώθηκε στόχος του Κέντρου είναι η πρόληψη και εκεί δίνεται βαρύτητα ενώ μέσα από τις δράσεις που γίνονται μπορούν οι συμμετέχοντες να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους, να δυναμώσουν τον εαυτό τους και να αποκτήσουν ισχυρή θέληση ώστε να έχουν τη δύναμη να αποφύγουν την εξάρτηση από κάθε ουσία.

Το ΔΣ και οι εργαζόμενοι του ΚΕΠΕΠΨΥ ευχαριστούν τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνει στα παιδιά της μπάντας «Bottoms up” που πλαισίωσε μουσικά την εκδήλωση και διασκέδασε μικρούς και μεγάλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages