Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τις ΔΑΟΚ της Περιφέρειας - KALAMATANEWS.GR- ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE

Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τις ΔΑΟΚ της Περιφέρειας

Σύσκεψη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα με τις ΔΑΟΚ της Περιφέρειας

Share This

 


Θέματα που αφορούν στον πρωτογενή τομέα αποτέλεσαν το αντικείμενο τηυς σύσκεψης που ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας είχε την Τρίτη 4 Ιουλίου, με το γενικό διευθυντή και τους διευθυντές ΔΑΟΚ των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω σύσκεψη -με τη συμμετοχή και του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και θεμάτων Αναπτυξιακών Νόμων Στάθη Αναστασόπουλου-, εξετάστηκαν προβλήματα όπως η ακαρπία, καθώς και ο περονόσπορος των αμπελιών, για τα οποία ο περιφερειάρχης ζήτησε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να ετοιμάσουν εκθέσεις σχετικά με τις επιπτώσεις στην παραγωγή.

Ακόμα, ο Π. Νίκας κάλεσε τις ΔΑΟΚ να διερευνήσουν από τώρα τις ανάγκες για επιπλέον φαρμακευτικά σκευάσματα όσον αφορά στη δακοκτονία και εφόσον διαπιστωθεί ότι υπάρχουν τέτοιες, να συντάξουν σχετικές εκθέσεις έτσι ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα να προβεί η Περιφέρεια στην προμήθειά τους.

Τέλος, στη σύσκεψη, συζητήθηκαν τα θέματα των αναδασμών και των εγγείων βελτιώσεων, για τα οποία ο περιφερειάρχης Π. Νίκας ζήτησε να προωθηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages