Παράδοση δωρεάν υγειονομικού υλικού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας στη ΔΙΑΣ Μεσσηνίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Παράδοση δωρεάν υγειονομικού υλικού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας στη ΔΙΑΣ Μεσσηνίας

Παράδοση δωρεάν υγειονομικού υλικού από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας στη ΔΙΑΣ Μεσσηνίας

Share This


 
Το Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ. Καλαμάτας προέβη σε παράδοση δωρεάν υγειονομικού υλικού, όπως προστατευτικές μάσκες, αντισηπτικά γάζες, επιδέσμους, ψυκτικά σπρέι, κ.λ.π., για την κάλυψη αναγκών των φαρμακείων των κινητών μονάδων ΔΙΑΣ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας.

Η παράδοση έγινε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2023, από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Καλαμάτας, κα Αικατερίνη Γκόνου, τη Γραμματέα του Τμήματος, κα Σταυρούλα Διοβουνιώτη και την Εκπαιδεύτρια-Νοσηλεύτρια, κα Κων/να Δαμηλάτη, παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας κ. Δημήτρη Ροΐδη και μελών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Στη συνάντηση που προηγήθηκε τονίστηκε η αξία του εθελοντισμού που προάγει ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και επίσης η ανάγκη συνεχούς εκπαίδευσης των μελών της Ελληνικής Αστυνομίας στην παροχή Πρώτων Βοηθειών, από τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages