Ανάληψη υπηρεσίας των εργατών πυροπροστασίας του Δήμου Οιχαλίας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Ανάληψη υπηρεσίας των εργατών πυροπροστασίας του Δήμου Οιχαλίας

Ανάληψη υπηρεσίας των εργατών πυροπροστασίας του Δήμου Οιχαλίας

Share This

 


Συνάντηση με τα άτομα που προσελήφθησαν για τις ανάγκες της πυρασφάλειας του Δήμου Οιχαλίας, είχε η Δήμαρχος κ.Γεωργακοπούλου, τη Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο “Μαρία Κάλλας”, παρουσία των αντιδημάρχων Ηλία Ντονά και Αθ.Στεφανούρη , του Προϊσταμένου του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Οιχαλίας και στελεχών του Π.Κ. Μελιγαλά και της Δ.Π.Υ. Ν. Μεσσηνίας

Τέθηκαν οι βάσεις πάνω στις οποίες θα κληθούν να εκτελέσουν το έργο τους και αυτό το καλοκαίρι και συγκεκριμένα επισημάνθηκε η πλήρης συνεννόηση και επικοινωνία, που πρέπει να υπάρχει, με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου και τους Προέδρους των Κοινοτήτων.
Η Δήμαρχος, τους ευχήθηκε καλή αρχή, επισημαίνοντας την αξία του έργου που θα επιτελέσουν, συμβάλλοντας στη πρόληψη, την επιτήρηση της ευρύτερης περιοχής, τον καθαρισμό των χώρων, όπου χρειαστεί κ.α.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Γραφείο της Δημάρχου με τα στελέχη της Πυροσβεστικής την κ.Μπομπόνη υποδ/τη Π.Υ Καλαμάτας, τον κ.Γεωργανά επιπυραγό Π.Υ Καλαμάτας και τον κ.Λαδά αναπληρωτη προϊστάμενο Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μελιγαλά, όπου συζητήθηκαν σχέδια και τρόποι αντιμετώπισης πυρκαγιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages