Την αντίθεσή του στο αιφνιδιαστικό “λουκέτο” του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ παραλίας εκφράζει ο Δήμος Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Την αντίθεσή του στο αιφνιδιαστικό “λουκέτο” του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ παραλίας εκφράζει ο Δήμος Καλαμάτας

Την αντίθεσή του στο αιφνιδιαστικό “λουκέτο” του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ παραλίας εκφράζει ο Δήμος Καλαμάτας

Share This


 
Την αντίθεσή του στο αιφνιδιαστικό “λουκέτο” του υποκαταστήματος ΕΛΤΑ παραλίας, εκφράζει με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος, συντασσόμενος με την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΔΕ, για το κλείσιμο το τελευταίο διάστημα 65 υποκαταστημάτων των ΕΛΤΑ πανελλαδικά. Ο Δήμαρχος επισημαίνει ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετούσε πολύ κόσμο, που απέφευγε να μεταβεί στο κέντρο της πόλης, στο κατάστημα της Βασ. Όλγας, και προτείνει να εκσυγχρονιστεί και να ενισχυθεί με προσωπικό, και να διευρυνθεί το ωράριο τού κεντρικού υποκαταστήματος, ώστε να εξυπηρετεί κα τις απογευματινές ώρες, όπως παλαιότερα είχε εφαρμοστεί. Αναλυτικά η δήλωση του Δήμαρχου Καλαμάτας:

“Να ενισχυθούν με προσωπικό-Να διευρυνθεί το ωράριο στο κεντρικό υποκατάστημα”

“Συντασσόμενοι με την ομόφωνη απόφαση της ΚΕΔΕ, εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην παραλία Καλαμάτας.
Ένα υποκατάστημα που εξυπηρετούσε εδώ και πολλά χρόνια τους κατοίκους της παραλίας και επισκέπτες που απέφευγαν έτσι να μπαίνουν στο κέντρο της πόλης για να εξυπηρετηθούν από το κεντρικό.
Το θέμα πρέπει να επαναξεταστεί σε νέα βάση, αφενός της μετεξέλιξης των υποκαταστημάτων αυτών σε πολυδύναμα κέντρα υπηρεσιών, με ενίσχυση του προσωπικού τους και σύγχρονο εξοπλισμό, αφετέρου θα πρέπει να διευρυνθεί το ωράριο του κεντρικού καταστήματος των ΕΛΤΑ, στην οδό Βασ.Όλγας 6, με εξυπηρέτηση των πολιτών και τις απογευματινές ώρες, όπως συνέβη στην Πάτρα και σε άλλες μεγάλες πόλεις, όπου με απόφαση της διοίκησης των ΕΛΤΑ το ωράριο διευρύνθηκε από 07:30 το πρωί έως 20:30 το βράδυ. Κάτι άλλωστε που είχε εφαρμοστεί με επιτυχία στο παρελθόν και στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στην Καλαμάτα.
Στόχος πάντα πρέπει να είναι η καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, με σύγχρονους όρους, και σύμφωνα με τις επιταγές του ψηφιακού μετασχηματισμού της χώρας μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages