Καλαμάτα το συνέδριο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Καλαμάτα το συνέδριο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή

Καλαμάτα το συνέδριο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού για την Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή

Share This


 Στην Ενέργεια και την Κλιματική Αλλαγή είναι αφιερωμένο το φετινό συνέδριο που διοργανώνει η Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Ένωση Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.
) – World Ηellenic Inter-Parliamentary Association (W.H.I.A.) στην Καλαμάτα.

Το συνέδριο με τίτλο «Climate Crisis & Green Energy Forum», θα διεξαχθεί αύριο Τρίτη 18 Ιουλίου 2023 και ώρα 09:00 στο ξενοδοχείο Elite City Resort και τελεί υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Ενέργειας ΝΑ Ευρώπης (ΙΕΝΕ), του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), του Δήμου Καλαμάτας και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Χαιρετισμό κατά την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου θα απευθύνει ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Το συνέδριο θα παρακολουθήσουν 30 μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, τα οποία είναι νυν ή πρώην εκπρόσωποι νομοθετικών σωμάτων ελληνικής καταγωγής από ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, καθώς και από χώρες της Ευρώπης και της Αφρικής, εκπρόσωποι των δημοτικών και περιφερειακών αρχών της περιοχής, καθώς και σημαντικός αριθμός ειδικών και στελεχών του χώρου της ενέργειας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages