ΣΟΚ τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καλαμάτα -Συνελήφθη ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 29χρονο - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΣΟΚ τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καλαμάτα -Συνελήφθη ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 29χρονο

ΣΟΚ τροχαίο με εγκατάλειψη στην Καλαμάτα -Συνελήφθη ο οδηγός που εγκατέλειψε τον 29χρονο

Share This


 
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας ο οδηγός του αυτοκινήτου που τα ξημερώματα της Κυριακής συγκρούστηκε με μηχανή που οδηγούσε 29χρονος με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τού τελευταίου. Πρόκειται για έναν 54χρονο ελληνοαμερικανό, τον οποίο η Αστυνομία εντόπισε στο σπίτι του, καθώς από τις κάμερες είχαν τα στοιχεία του οχήματός του, που λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής ενεπλάκη σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Κρήτης και Ακρίτα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε,  εγκαταλείποντας σοβαρά τραυματισμένο τον 29χρονο οδηγό ο οποίος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 54χρονος αρνήθηκε την εμπλοκή του στο τροχαίο, ωστόσο οι αστυνομικοί είχαν ήδη τα στοιχεία του οχήματός του από το σημείο της σφοδρής σύγκρουσης.
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στη διασταύρωση των οδών Κρήτης και Ακρίτα στην Καλαμάτα. Στο σημείο υπάρχουν και φωτεινοί σηματοδότες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το ertnews.gr κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή με αποτέλεσμα το πολύ σοβαρό τραυματισμό του οδηγού μηχανής. Αμέσως μετά τη σύγκρουση το ΙΧ αυτοκίνητο εξαφανίστηκε ενώ ο 29χρονος άνδρας που οδηγούσε τη μηχανή διακομίστηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν ταυτοποιήσει το εμπλεκόμενο στο ατύχημα αυτοκίνητο και αναζητούν τον κάτοχο του.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Α.Δ. Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages