Προβλήματα με τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο νοσοκομείο Καλαμάτας αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Προβλήματα με τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο νοσοκομείο Καλαμάτας αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι

Προβλήματα με τα ηλεκτρονικά ραντεβού στο νοσοκομείο Καλαμάτας αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι

Share This

 


Με δυσκολία φαίνεται ότι κλείνουν ηλεκτρονικό ραντεβού στο νοσοκομείο Καλαμάτας οι ηλικιωμένοι καθώς οι καταγγελίες όλο και πυκνώνουν

Μάλιστα ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Μεσσηνίας αναφέρει:

“Τραγική ταλαιπωρία αντιμετωπίζουν οι συνταξιούχοι και όχι μόνο , όταν αναγκάζονται να απευθυνθούν στο Νοσοκομείο για να κλείσουν ραντεβού.  Όταν καταφέρουν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το νοσοκομείο, (αφού λόγω ηλικίας αδυνατούν να χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτρονικά μέσα),  τα ραντεβού κλείνονται μετά από μήνες. Η πολιτική αυτή είναι επικίνδυνη για την υγεία. Αυτή η κατάσταση σε συνδυασμό με τις τεράστιες ελλείψεις και την απουσία  πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, μας οδηγεί αναγκαστικά και χωρίς την θέληση μας στον ιδιωτικό τομέα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την τσέπη μας, αφού οι χαμηλές συντάξεις με δυσκολία μπορούν να καλύψουν τις βασικές μας ανάγκες διαβίωσης.

     Αυτή η  πολιτική  της εμπορευματοποίησης της υγείας, που ακολουθεί η Κυβέρνηση αυτή όπως και οι προηγούμενες, είναι επικίνδυνη για τον Λαό. Οι νέες εξαγγελίες για τον τρόπο λειτουργίας των ΕΚΑΒ, με προσωπικό από Δήμους ακόμα και από πυροσβέστες, μας τρομάζουν για το τι θα μας συμβεί αν χρειαστούμε άμεση βοήθεια.

      Καμία ανοχή

      Παίρνουμε πρωτοβουλία και δίνουμε ραντεβού  την Τρίτη 25/7/2023 και ώρα 10 το πρωί στο Νοσοκομείο, για να διαμαρτυρηθούμε, να  ζητήσουμε εξηγήσεις από την  Διοίκηση του Νοσοκομείου και να συναντηθούμε με εκπροσώπους των Σωματείων που δραστηριοποιούνται στο Νοσοκομείο.

  Καλούμε όλα τα συνταξιουχικά  σωματεία να συμμετέχουν με αντιπροσωπεία τους στην διαμαρτυρία μας.

     ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ

Πλήρη και επαρκή χρηματοδότηση των Νοσοκομείων και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Προσλήψεις μόνιμου Ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, σε όλες τις δομές.

Δωρεάν υγεία και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη “.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages