Το Επιμελητήριο χάνει το κύρος του από τα πολιτικά παιχνίδια - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Το Επιμελητήριο χάνει το κύρος του από τα πολιτικά παιχνίδια

Το Επιμελητήριο χάνει το κύρος του από τα πολιτικά παιχνίδια

Share This
Λίγες ημέρες πριν τις ποιο κρίσιμες εκλογές στην χώρα και ο Καραμπάτος με τον Αδαμόπουλο συνεχίζουν να εξευτελίζουν τον Θεσμό του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, τα μέλλει αλλά και τον εαυτόν τους.
Με μια νέα συνεδρίαση αύριο, που μάλλον πάλι δεν θα πάει σχεδόν κανένας όπως και τις προηγούμενες, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δ. Αδαμόπουλος καλεί το σώμα για θέμα μομφής στα τρία μέλλει της διοικούσας επιτροπής που ανήκουν στον συνδυασμό Καραμπάτου.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζει να εξευτελίζεται ο θεσμός με την κόντρα Καραμπάτου Αδαμόπουλου που μάλλον έχει δίκιο δεύτερος. Όπως και να έχει το θέμα πρέπει άμεσα να αποκατασταθεί η ομαλότητα στο Επιμελητήριο Μεσσηνίας μια και πρέπει να είναι έτοιμο να καταθέσει άμεσα τις προτάσεις του στην Νέα Κυβέρνηση της Χώρας προκειμένου να βοηθήσει τους απελπισμένους επιχειρηματίες.
Η άποψη μου είναι ότι η διοίκηση πρέπει να γίνει σύμφωνα με την πρόταση του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» μετά τις εκλογές δηλαδή :
Πρόεδρος από το συνδυασμό Γκούμα με ακόμη ένα μέλλος στην διοίκηση, Α΄ Αντιπρόεδρος από τον συνδυασμό Καραμπάτου με ακόμη ένα μέλλος στην διοίκηση και Β΄ Αντιπρόεδρος από τον συνδυασμό Αδαμόπουλου .
Έτσι θα πρέπει να είναι και η διοίκηση της περίφημης ΕΤΑΠ που όλοι σφάζονται για την κατάκτηση της.... Τώρα θα πρέπει να προσεχθεί και η φιλοδοξία μερικών που είναι έτοιμοι να ξεπεράσουν και τον Αδαμόπουλο και να βάψουν, όταν πάρουν θέση ,εκτός από τα μαλλιά τους και το μούσι τους... Μετά βέβαια είναι έτοιμοι να παρελάσουν και αυτοί σαν κατακτητές... στην Μεσσηνία. Αλλά επειδή την «ρουφιανιά» την θέλουν πολλοί τον «ρουφιάνο» (αυλοκόλακα ) κανένας πιστεύω ότι Γιώργος θα πάρει σωστές αποφάσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages