Εγκαταστάθηκαν οι μισοί ηλιακοί συλλέκτες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Εγκαταστάθηκαν οι μισοί ηλιακοί συλλέκτες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Εγκαταστάθηκαν οι μισοί ηλιακοί συλλέκτες στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Share This
Απόλυτα ικανοποιητικά εξελίσσονται οι εργασίες που αφορούν στο έργο ενεργειακής εξοικονόμησης προϋπολογισμού 780.000 € στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας που ξεκίνησε μόλις στις αρχές της τρέχουσας εβδομάδας.Μέχρι σήμερα έχουν τοποθετηθεί σχεδόν οι μισοί ηλιακοί συλλέκτες (σε σύνολο 250) ενώ παράλληλα τοποθετείται όλος ο απαραίτητος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός στο λεβητοστάσιο του Ιδρύματος. Σύμφωνα με τον ανάδοχο σε 10 ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί το 80 % του έργου ενώ μέχρι 15 Ιουλίου πιθανόν να έχει ολοκληρωθεί στο σύνολό του.
Ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας με αφορμή την πορεία των εργασιών δήλωσε: « Χαιρόμαστε ιδιαίτερα ως Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας γιατί αυτό που οραματιστήκαμε και σχεδιάσαμε πριν από 2,5 χρόνια βλέπουμε σήμερα να μετατρέπεται σε πραγματικότητα. Ένα μεγάλο και πρωτοποριακό έργο πανελλαδικής εμβέλειας στο τομέα της ενεργειακής εξοικονόμησης και μείωση των δαπανών φέρει την σφραγίδα του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας. Καιρό τώρα έχουμε δηλώσει ότι οι κόποι αυτής της ωραίας, δημιουργικής και συλλογικής προσπάθειας δικαιώνονται καθημερινά προς όφελος της Υγείας των Πολιτών της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages