Σπουδαίες επιδόσεις - Κέρδισαν το στοίχημα τα ''Παπαφλέσσεια'' - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σπουδαίες επιδόσεις - Κέρδισαν το στοίχημα τα ''Παπαφλέσσεια''

Σπουδαίες επιδόσεις - Κέρδισαν το στοίχημα τα ''Παπαφλέσσεια''

Share This
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος και ήταν το καλύτερο των ετών – το μόνο διεθνές άλλωστε φέτος στη χώρα μας – αυτό των Παπαφλεσσείων. Αθλητές παγκόσμιου βεληνεκούς που βρέθηκαν αυτό το τριήμερο στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα για τα Παπαφλέσσεια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην έναρξη της αγωνιστικής τους προσπάθειας. Οι επιδόσεις των περισσότερων κυριολεκτικά μάγεψαν όσους παρακολούθησαν από κοντά ή από την τηλεόρασή τους το μίτινγκ αθλητισμού. Ο καιρός βέβαια δεν ήταν σύμμαχος όμως αυτό δεν στάθηκε ιδιαίτερο εμπόδιο αφού πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας.
Φορείς, προπονητές αλλά και γενικότερα θεατές χειροκρότησαν μέχρι τέλους την προσπάθεια όλων των αθλητών που πάλεψαν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Όλα τα αθλήματα παρουσίασαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το μήκος ανδρών όπου οι επιδόσεις κυριολεκτικά κατέπληξαν. Όσον αφορά τις επιδόσεις το καλύτερο άλμα το σημείωσε ο δικός μας Λούης Τσάτουμας που κατέφερε να φτάσει στα 8,06 μέτρα και να μας κάνει περήφανους ενώ μοίρασε ελπίδες για τον αγώνα στο Ραμπάτ στις 9 Ιουνίου. Από την άλλη εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Γιώργου Τσάκωνα 7,89 μέτρα. Στο ακόντιο τώρα, ο Σπύρος Λεμπέσης δείχνει να επανέρχεται σταδιακά στέλνοντάς το στα 78.80 μέτρα ενώ και ο Πέτρος Ακριβάκης πέτυχε τα 77,15 μέτρα. Ο Πελοποννήσιος Λυκούργος Τσάκωνας με 20.72 στα 200 μέτρα έδειξε σε όλους την καλή φυσική κατάσταση που βρίσκεται και πως πρόκειται να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις και στους επόμενους αγώνες. Η αθλήτρια τώρα της Ιωάννας Σιώμου, Ελισάβετ Πεσιρίδου ανέβασε ρυθμό στα μισά της κούρσας και τερμάτισε σε 13.60. Στο τέλος της αθλητικής ουσιαστικά γιορτής όλη δήλωσαν ενθουσιασμένοι ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη σεζόν δίνοντας υπόσχεση για καλύτερες επιδόσεις που θα κάνουν τόσο την Ελλάδα όσο και τον χώρο του αθλητισμού υπερήφανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages