Άμεσα ξεκινούν έργα συντήρησης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Άμεσα ξεκινούν έργα συντήρησης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης

Άμεσα ξεκινούν έργα συντήρησης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσσήνης

Share This
Το θέ­μα της συν­τή­ρη­σης του 3ου Δη­μο­τι­κού Σχο­λεί­ου Μεσ­σή­νης α­πα­σχό­λη­ση την συ­νάν­τη­ση που εί­χε σή­με­ρα ο Δή­μαρ­χος Στά­θης Α­να­στα­σό­που­λος με τον αν­τι­πρό­ε­δρο του Συλ­λό­γου Γο­νέ­ων και κη­δε­μό­νων του 3ου Δη­μο­τι­κού Σχο­λεί­ου Μεσ­σή­νης κ. Περ­δι­κέ­α και τον Υ­πο­δι­ευ­θυν­τή του σχο­λεί­ου κ. Ζαρ­κι­νό, πα­ρου­σί­α και του αν­τι­δη­μάρ­χου κα­θη­με­ρι­νό­τη­τας κ. Βλα­χο­δη­μη­τρό­που­λου και υ­πη­ρε­σια­κών πα­ρα­γόν­των.
Συγ­κε­κρι­μέ­να συ­ζη­τή­θη­κε η α­ναγ­και­ό­τη­τα της συν­τή­ρη­σης των του­α­λε­τών του σχο­λεί­ου, του ε­λαι­ο­χρω­μα­τι­σμού των αι­θου­σών και ερ­γα­σί­ες συν­τή­ρη­σης των κου­φω­μά­των κα­θώς και η δι­α­γράμ­μι­ση της ο­δού στην εί­σο­δο του σχο­λεί­ου. Κα­τά το προ­η­γού­με­νο έ­τος εί­χαν ή­δη ε­κτε­λε­στεί ερ­γα­σί­ες συν­τή­ρη­σης μέ­ρους των κου­φω­μά­των οι ο­ποί­ες ή­ταν και οι πιο α­ναγ­καί­ες για τη λει­τουρ­γί­α του χώ­ρου. Ο Δή­μαρ­χος έ­δω­σε την εν­το­λή για την α­πο­κα­τά­στα­ση και α­σφα­λή λει­τουρ­γί­α του χώ­ρου των του­α­λε­τών του σχο­λεί­ου, για τον ε­λαι­ο­χρω­μα­τι­σμό των αι­θου­σών και για τη δι­α­γράμ­μι­ση της ο­δού. Οι ερ­γα­σί­ες αυ­τές θα γί­νουν σύν­το­μα και με ί­δια μέ­σα, πα­ρό­λη τη δύ­σκο­λη οι­κο­νο­μι­κή κα­τά­στα­ση και την έλ­λει­ψη ερ­γα­τι­κού προ­σω­πι­κού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages