Μέσα στο Καλοκαίρι θα αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα στη Μεσσηνία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Μέσα στο Καλοκαίρι θα αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα στη Μεσσηνία

Μέσα στο Καλοκαίρι θα αντιμετωπιστεί η παραβατικότητα στη Μεσσηνία

Share This
node10Μη­νύ­μα­τα αι­σι­ο­δο­ξί­ας για α­νά­καμ­ψη της Χώ­ρας και σύν­το­μη έ­ξο­δο της α­πό την κρί­ση , έ­δω­σε κα­τά την διά­ρκεια ο­μι­λί­ας του σε εκ­δή­λω­ση της ΝΟ­ΔΕ Μεσ­ση­νί­ας, ο Υ­πουρ­γός Προ­στα­σί­ας του Πο­λί­τη Νί­κος Δέν­διας . Ο κ. Δέν­διας ε­πε­σή­μα­νε ό­τι στό­χος του Πρω­θυ­πουρ­γού Αν­τώ­νη Σα­μα­ρά εί­ναι το 2014 ο δεί­κτης α­νερ­γί­ας να έ­χει πέ­σει και οι νέ­οι να αι­σι­ο­δο­ξούν και πά­λι. Ο Υ­πουρ­γός δεν πα­ρέ­λει­ψε να α­να­φερ­θεί στην πα­ρα­βα­τι­κό­τη­τα, έ­να τε­ρά­στιο πρό­βλη­μα για την Μεσ­ση­νί­α. «Ο νο­μός εί­ναι πα­ρά­δειγ­μα του ξε­χει­λώ­μα­τος του Ελ­λη­νι­κού κρά­τους, οι πο­λί­τες α­πό τα α­νοι­κτά πα­ρά­θυ­ρα έ­χουν φτά­σει να μην εμ­πι­στεύ­ον­ται κα­νέ­ναν, τα νού­με­ρα εί­ναι ε­φι­αλ­τι­κά», ση­μεί­ω­σε ο κ. Δέν­διας και  υ­πο­γράμ­μι­σε ό­τι «θα δο­θεί μά­χη ε­νάν­τια της πα­ρα­βα­τι­κό­τη­τας και έ­τσι σε 100 η­μέ­ρες που θα ε­πι­σκε­φθώ και πά­λι την Μεσ­ση­νί­α, για να κά­νου­με τα­μεί­ο μα­ζί , να δού­με τι έ­χου­με κα­τα­φέ­ρει. Η ζω­ή των πο­λι­τών θα έ­χει αλ­λά­ξει»
node14Στην εκ­δή­λω­ση μί­λη­σε και ο πρό­ε­δρος της ΝΟ­ΔΕ Μεσ­ση­νί­ας Πε­ρι­κλής Μαν­τάς, ο ο­ποί­ος α­να­φε­ρό­με­νος στην πα­ρα­βα­τι­κό­τη­τα που πλήτ­τει το νο­μό ση­μεί­ω­σε ό­τι «α­να­μέ­νε­ται να υ­λο­ποι­η­θεί ο στρα­τη­γι­κός σχε­δια­σμός για να νι­ώ­σουν και πά­λι α­σφά­λεια οι πο­λί­τες.»



node8Ο Πε­ρι­φε­ρειά­ρχης Πε­λο­πον­νή­σου της ΝΔ Αν­δρέ­ας Α­θα­να­σό­που­λος έ­στει­λε μή­νυ­μα ε­ξω­στρέ­φειας εν ό­ψει και του Συ­νε­δρί­ου του κόμ­μα­τος το­νί­ζον­τας ό­τι «ό­λα θα πρέ­πει να αλ­λά­ξουν και μά­λι­στα η ε­πι­λο­γή των αν­θρώ­πων που θα πά­νε στο συ­νέ­δριο θα πρέ­πει να εί­ναι προ­σε­κτι­κή κα­θώς πρό­κει­ται για αν­θρώ­πους που θα κά­νουν το κόμ­μα σύγ­χρο­νο και Ευ­ρω­πα­ϊ­κό.­¨»


node9Ο βου­λευ­τής Δη­μή­τρης Σαμ­πα­ζι­ώ­της στην ο­μι­λί­α του ση­μεί­ω­σε, «σή­με­ρα για πρώ­τη φο­ρά πα­ρου­σι­ά­ζε­ται το φαι­νό­με­νο ,η δυ­να­τό­τη­τα που μας δί­νει ο Αν­τώ­νης Σα­μα­ράς να ελ­πί­ζου­με. Η εμ­πι­στο­σύ­νη ε­πα­νήλ­θε στην Χώ­ρα ε­νώ οι με­ταρ­ρυθ­μί­σεις ε­φαρ­μό­ζον­ται. Βρι­σκό­μα­στε σε κα­λή πο­ρεί­α, ό­λοι μα­ζί μπο­ρού­με να τα κα­τα­φέ­ρου­με.»
Μή­νυ­μα έ­στει­λε και ο βου­λευ­τής Γιά­ννης Λαμ­πρό­που­λος ο ο­ποί­ος δεν μπό­ρε­σε να πα­ρα­βρε­θεί ε­νώ σύν­το­μο χαι­ρε­τι­σμό έ­κα­νε και ο Δή­μαρ­χος Κα­λα­μά­τας Πα­να­γι­ώ­της Νί­κας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages