Κορυφαίοι αθλητές στην ''Costa Navarino'' - Tι σημείωσε η Ο. Κεφαλογιάννη - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Κορυφαίοι αθλητές στην ''Costa Navarino'' - Tι σημείωσε η Ο. Κεφαλογιάννη

Κορυφαίοι αθλητές στην ''Costa Navarino'' - Tι σημείωσε η Ο. Κεφαλογιάννη

Share This
Το παρών στην εκδήλωση που έγινε στο ''House of Events'' στο ''Westin Resort'' της ''Costa Navarino'' έδωσαν κορυφαίοι αθλητές γκολφ, σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Τουρισμού με την Υπουργό Όλγα Κεφαλογιάννη, τον Πρόεδρο του ΕΟΤ Χ. Πάλλη, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ Πέτρος Δούκας, ο Δ/νων Σύμβουλος PGA Ευρώπης I. Randell, πλήθος πολιτικών, αυτοδιοικητικών παραγόντων, φορέων του τουρισμού και πολλοί άλλοι. Ανάμεσά τους και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γ. Σαμαράς, Π. Κονέ, Ο. Καρνέζης κ.λπ.
Η κα Κεφαλογιάννη στάθηκε στην σημαντική παρουσία της Costa Navarino και της Αegean και μεταξύ άλλων τόνισε: ''Ως Υπουργός Τουρισμού έχουμε δώσει έμφαση στο να αναπτύξουμε θεματικά το τουρισμό, συνεπώς οι επενδύσεις σε αυτό το κομμάτι μαζί με την ανάπτυξη προορισμών και των γηπέδων του γκολφ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας είναι μέσα στους στόχους μας. Πιστεύουμε πως είναι ένας υπέροχος τρόπος να προσελκύσουμε επισκέπτες. Είναι πολύ σημαντικό πως ένα σπορ με διεθνή ενδιαφέρον , πραγματοποιείται τώρα στην Ελλάδα''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages