Σοκάρει το ρεπορτάζ για νοικοκυρές που λόγω κρίσης βγαίνουν στην πορνεία - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

Σοκάρει το ρεπορτάζ για νοικοκυρές που λόγω κρίσης βγαίνουν στην πορνεία

Σοκάρει το ρεπορτάζ για νοικοκυρές που λόγω κρίσης βγαίνουν στην πορνεία

Share This
Δεκάδες άνεργες και απελπισμένες νοικοκυρές που η οικονομική κρίση τους έχει φερθεί με τον πιο άσχημο τρόπο, αναγκάστηκαν να βγουν στην παράνομη πορνεία για να καταφέρουν να δώσουν μια σανίδα σωτηρίας στην οικογένεια τους! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso, τον τελευταίο ένα χρόνο, όλο και περισσότερες γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας και εξωτερικής εμφάνισης ζητούν μια θέση εργασίας ως ιερόδουλες.
Ο Μηνάς και η Χαρά που διατηρούν sexy studio στο κέντρο της Αθήνας, διατηρώντας κρυφή την επωνυμίας τους, μίλησαν στην εφημερίδα για τις γυναίκες που τους επισκέπτονται... "Λόγω της οικονομικής κρίσης, πολλές γυναίκες που πριν από λίγα χρόνια δεν είχαν περάσει ούτε έξω από οίκο ανοχής, έρχονται σε μας και ζητούν να εργαστούν ως ιερόδουλες για να βγάλουν το ψωμί τους και να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τα χαράτσια" δηλώνει η Χαρά και συνεχίζει, " Οι περισσότερες από αυτές είναι τις γυναίκες είναι μεταξύ των 30 και 4 5 ετών, έχουν οικογένειες και μεγαλώνουν παιδιά. Φυσικά, δεν λείπουν και οι νεαρές που είναι ελεύθερες αλλά άνεργες χωρίς καμία οικονομική στήριξη...Μιλώντας μαζί τους κατάλαβα πως δεν έχουν ιδέα πόσο δύσκολο είναι να ικανοποιείς ερωτικά δεκάδες άντρες καθημερινά"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages