ΜΕΣΣΗΝΙΑ - «ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2014» - kalamatanews.gr - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ ONLINE-KALAMATANEWS.GR

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - «ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2014»

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - «ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2014»

Share This
Το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, σας προσκαλεί στις «ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΑΘΗΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 2014». 
Πρόκειται για μια σειρά εκδηλώσεων που αφορούν τρεις άξονες:
α) Τις παρουσιάσεις 127 συνολικάπρογραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποίησαν 280 εκπαιδευτικοί και γύρω στους 3.000 μαθητές και μαθήτριες σε όλα τα Γυμνάσια και Λύκεια της Μεσσηνίας (το πρωί της προσεχούς Δευτέρας 5 Μαΐου στο Αμφιθέατρο «Αλέκος Παπαδόπουλος» στην Κυπαρισσία και το πρωί της προσεχούς Πέμπτης 8 και Παρασκευής 9 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας).
β) Τις «Θεατροδράσεις 2014» που περιλαμβάνουν 10 μαθητικές παραστάσεις θεάτρου από 12 περίπου σχολεία της Μεσσηνίας, με έργα γνωστών δημιουργών, αλλά και έργα εκπαιδευτικών ή και μαθητών ακόμη, στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καλαμάτας, από την Τρίτη 6 Μαΐου έως την επόμενη Τρίτη 13 Μαΐου κάθε βράδυ με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.    
γ) Δύο Ημερίδες με κεντρικό τίτλο: «Με λογισμό και μ’ όνειρο…», με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη λειτουργία του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων (ως Γραφείου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης). Η πρώτη θα λάβει χώρα στην Κυπαρισσία αύριο Δευτέρα 5 Μαΐου το απόγευμα στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου Κυπαρισσίας και η δεύτερη το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου στο Αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Καλαμάτας με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
     Σας αποστέλλουμε το αναλυτικό Δελτίου Τύπου, τη σχετική αφίσα και το φυλλάδιο που περιλαμβάνει όλες τις δράσεις.
     Επειδή πρόκειται για μια πραγματικά μεγάλη προσπάθεια από πλευράς εκπαιδευτικών και μαθητών, σας παρακαλούμε να προβάλλετε το γεγονός όπως του αξίζει, και ει δυνατόν, να επισκεφθείτε τις εκδηλώσεις μας, για να αντιληφθείτε ιδίοις όμμασι τη σημασία τους για την τοπική κοινωνία και την εκπαίδευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages